Jag tror inte det undgått någon att jag gillar att fixa och dona med saker. I det paketet ingår också en förkärlek till statistik, siffror och allmänt Excel-meckande. Året är ju inte riktigt klart än men December brukar ju vara en ganska lugn månad ur spelsynpunkt.

Först ut har vi årets mest lästa inlägg som går till Malins uppmärksammade text Booth babes, rond 2, på andra plats kommer Tommys internationella shitstorm Otrevliga spelprofiler på internet. Ett annat inlägg som egentligen är mycket äldre men som fortfarande drar mycket trafik är Samsons eminenta Podcast-skola.

Som årets mest kommenterade inlägg hittar vi återigen Booth babes, rond 2, på andra plats Malin igen med Letar du efter The Sims, strax efter kommer även inlägget som skulle avgöra Retroresans sista spel.

Vi finns ju även på Youtube där alla videos brukar dyka upp en dag tidigare än här på Riket, ibland laddas även filmer upp som enbart stannar där. Det kan tyckas lite märkligt men Tommys Quicktitt på F1 Race Stars är årets klart mest sedda film på Youtube.

Vi kan ju se vad folk googlat på för att hamna på Svampriket. Om man tar bort självklara saker som ”Svampriket” och ”Retroresan” så finns det två ord som överglänser allt: babes och tits! Tack för besöket, hoppas ni hittade vad ni sökte.

Vi har även passerat en stor milstolpe under hösten, kommentar 10000. Den lycklige vinnaren är Gazimaluke för hans andra kommentar på Tommys text om Sonic.

En annan milstople är inlägg nummer 1000 som går till Linus Dumsnål och arg. Vi hann även med inlägg 1500 under året som blev Juniors inlägg Smarta telefoners magi.

Överlag har vi publicerat 1,92 inlägg om dagen under 2012.

Vi har även recenserat en jädrans massa spel under året, närmare bestämt 134 stycken och dem har vi gett ett snittbetyg på 3,11. Mer ingående har det sett ut såhär:
Anders har spelat 16 spel med ett snittbetyg på 3,63
Malin har spelat 10 spel med ett snittbetyg på 3,5
Tobbe har spelat 9 spel med ett snittbetyg på 3,33
Tommy har spelat 36 spel med ett snittbetyg på 3,17
Ludde har spelat 36 spel med ett snittbetyg på 2,89.
Linus har spelat 11 spel med ett snittbetyg på 2,82
Samson har spelat 14 spel med ett snittbetyg på 2,79.

Avslutningsvis så har våra interna diskussioner på Svampriket dominerats av årets bästa ikon: