Vet ni en sak? Oavsett vilket omslag som varit snyggast, vilken kontrovers som varit störst eller spel som varit bäst i år så finns det något som varit överlägset bättre än allt annat under 2012. Du.

Vi har inget forum, inga registrerade användare. Men med årets sista GOTY-utmärkelse ville vi ändå belysa, lyfta upp och hylla just er. Vi på Svampriket brukar skryta om er, eftersom ni är de överlägset bästa läsarna/lyssnarna/kommenterarna i världen. Utan diskussion.

Och ni klev verkligen fram och bevisade det under 2012. När vi avslutade Retroresan med en extra lång live-sändning, följt av en blöt fest på kvällen så reste ni land och rike runt för att medverka. Och när vi bad om pengar för att starta upp vår nya podcast så slantade ni upp mer än tillräckligt för att vi skulle nå vårat mål. Det är dessa tillfällen, samt bland alla mysiga och varma kommentarer, tweets och mail som vi inser hur lyckligt lottade vi är att ha er.

Så det vi vill säga med det här inlägget är; TACK! Vi kommer aldrig glömma det enorma stödet ni gett oss under 2012. Och vi lovar att vi ska fortsätta utvecklas, lyssna på er och fortsätta försöka bli bättre under 2013.

God jul.