Retroresan Community

Zelda: Majora’s Mask

Detta är ett Community-avsnitt, där det är ni lyssnare som fortsätter resan. Denna gång är det Ruben och Jakob som står för kanonerna och de tar sig an Zelda: Majoras Mask. 

Vill du också göra ett Community-avsnitt? Klart du vill! Läs mer här.

Hej igen, retroresenärer! Innan årets slut måste Retroresan hyllas en sista gång med ännu ett avsnitt. Skynda er därför att lyssna på passionerat prat om apokalyptiskt japanskt knas när The Legend of Zelda: Majora’s Mask står på menyn. OBS! Varning för små spoilers och många sidospår längs vägen.

I slutet av avsnittet serveras mer ordentliga spoilers av deltagande Zelda-fantasten Jakob (för den som gillar sådant) i segmentet “Spoilerhörnan”.

Musik

Community: Zelda: Majora’s Mask

Kommentarer

 1. anna.p.anna skriver:

  åh! mitt favorit-zelda, det här ska omedelbums laddas ner och lyssnas igenom under helgen. peppar redan inför alla spoilers!

 2. Trazh skriver:

  Kan man avsluta året bättre än med ett nytt avsnitt av Retroresan plus att jag börjat spela Super Mario RPG? NÄ! Fyfan vad efterlängtat! Bra jobbat, armén!

 3. Trazh skriver:

  Lyssnat en stund nu och gillar det skarpt! Detta fick mig att uppdatera communityavsnittforumet med fler trådar och kategorier, så det blir lite trevligare och kanske mer slösnack i armén. Kolla in, retroresenärer!
  http://rrcommunitypod.forum24.se/

 4. ozzy88 (Emil.B) skriver:

  Lite mer retroresa, ja tack!

  Tankat och klart. Blir en lyssning vid läggdags 🙂

 5. Marcus Larm skriver:

  Skit bra avsnitt! Blev jävligt sugen på att spela zelda igen:D

 6. Kletet skriver:

  Roligt!

  Majora’s Mask är helt klart ett spel som verkligen skiljer sig från de andra Zelda. Alla historier i spelet som pågår under de tre (sjukt!) ödesmättade dygnen. Allt ifrån kärlekshistorien mellan Anju & Kafei, till det gamla Ikana Kriget, hur allas förhållanden ändras ju närmre undergången man kommer.

  Åh, fantastiskt spel som jag stundtals var livrädd för att spela som liten. Minns att jag brukade spola tillbaka tiden redan under andra dagen eftersom musiken och stämningen under tredje var alldeles för skrämmande för mig.

  Ska ladda ner och lyssna omedelbums! 🙂

 7. Ruben skriver:

  @Alla som har kommenterat: Tackar för beröm och värmande ord. Det uppskattas. (Extra mycket hejarop för forumuppdateringarna, herr Trazh.)

  När det nu är 2013 så ser även jag fram emot vad RR-armén kan hitta på. Frammåt, med nya friska tag!

 8. Eddie skriver:

  Fantastiskt spel. spelade det för “första” gången typ nu på 3ds. Tyckte det var skit tråkigt när jag var liten och spelade bara 5 min. Detta är det bästa Zelda som någonsin gjorts

Skriv en kommentar