Retroresan Community

Castlevania: Bloodlines

Detta är ett Community-avsnitt, där det är ni lyssnare som fortsätter resan. Denna gång är det “Recca” och “BG” som står för kalaset när de tar sig an en något bortglömd pärla till Megadrive.

Vill du också göra ett Community-avsnitt? Klart du vill! Läs mer här.

Efter många om och men har det till slut blivit dags för ett nytt Community avsnitt av Retroresan.Vi ger oss på Castlevania: Bloodlines till Sega Megadrive, där vi ännu en gång får bekämpa Dracula och hans armé av mytologiska, odöda vidunder.

Länkar:

RRCommunity: Castlevania Bloodlines

Kommentarer

 1. Anton skriver:

  Härligt! Har lyssnat några minuter nu. Good shit! ^^

 2. Reless skriver:

  Ah, detta spelade jag igenom i somras, ett underskattat spel i en härlig serie!
  Jag spelade igenom det på normal med John så jag antar att jag får plocka upp det igen och köra med Eric!
  Det enda jag verkligen ogillar med spelet är lösenorden. Det skulle ha fungerat som i Castlevania till NES.

  Bra avsnitt grabbar och jag ser fram emot Ghost babel!

  Jag sitter själv på ett skapligt bibliotek med spel och en bra mikrofon…det skulle kunna bli något från mig i framtiden!

  Kramkalas!

 3. Trazh skriver:

  Eftersom forumet är ganska dött nu för tiden: Någon som är sugen på att göra ett community-avsnitt med mig någon gång?

 4. Tensora skriver:

  Alltså, jag skulle vilja göra ett communityavsnitt 🙂

 5. Marcus skriver:

  Ja! Fan vad roligt att ett nytt community-avsnitt!

 6. Alex skriver:

  Tungt avsnitt! Själv tycker jag nog SCIV är oslaget i klassiska serien vad gäller atmosfär och känsla för detaljer. Bloodlines känns mer schlock horror och det blir överdrivet stundtals (typ droppande blod och plattformar mitt i luften), men som spel är det klart bäst. Så mycket bättre flyt och balans mellan färdigheter och bandesign än i fyran.

  Använde Bloodlines-ljuden för att göra en Castlevania remix för inte så länge sedan. Länk i namnet.

 7. Tompacc skriver:

  Sjukt kul med ett nytt avsnitt, bra och mysigt var det med! Då ni inte kändes riktigt varma i kläderna ännu. 🙂

 8. Ruben skriver:

  Podcastliket lever!
  Enkelt sammanfattat så var det här en glädjedans från start till slut.

  Med tanke på att podcastgrenen av RR-armén (tydligen) mal sina kvarnar med extrem (omsorgsfull?) långsamhet så var det här avsnittet en positiv överraskning. Bara dyka upp och bjuda på glädje, sådär när det som mest behövs under hösten.

  Om ni lyckades få ihop det här materialet med kort redigeringsnotis så ser jag verkligen fram emot vad ni kan göra med längre förberedelser. Och redan i år också. Så ni skämmer bort oss.

  Angående det här med spel att ta sig an så finns det väl en ganska bra lista på forumet? Annars så får någon gärna ge sig på t.ex. Jordan Mechners “The Last Express” (PC, 1997). Inte för att jag har spelat det själv, men det verkar häftigt.

  Det är med andra ord bara att köra på.

 9. Gazimaluke skriver:

  Hur har jag missat det här!? Ja för att jag spenderade dagen med att faktiskt lyssna klart på Retroresan kanske :p Det var nästan en tår i ögat där på slutet. Jag upptäckte ju RR veckan efter de la ner ^^
  Det här ska jag lyssna på så fort jag kommer till jobbet på måndag 😀
  Jag och en kamrat funderar på ett Demon’s Crest-avsnitt om ingen redan tänkt göra det. Älskar verkligen Gargoyle’s Quest-spelen och behöver en anledning att avsluta trilogin.

 10. Moon Soliter skriver:

  En uppskattad resan 🙂

 11. Gazimaluke skriver:

  Det var riktigt bra 🙂 Ser fram emot nästa.

 12. sitata skriver:

  Väldigt kul att höra! Blev smått nostalgisk när jag hörde jingeln. Tack för ett bra avsnitt!

 13. Kletet skriver:

  Inte hunnit lyssna än, men vet att allt förknippat med Retroresan är topnotch. Kul som fasiken att ni tar er tid! 🙂

Skriv en kommentar