Quicktitt

Quicktitt: Dead Space 3

Svamprikets första TRIPPELQUICKTITT där hela tre svampar sitter och pratar i munnen på varandra! Samson, Ludde och Tommy kikar lite snabbt på demot som enligt utsago är tillgängligt på Xbox Live samt PSN idag. Säkert PC också, I dunno. Men inte på 3DS i alla fall. Prisa profeten!

Kommentarer

 1. Nidde skriver:

  Jag tycker att mycket av första spelet förstördes av den reklamkampanj man hade innan; det hade varit mycket intressantare om man själv hade fått ta reda på att man skall satsa på limbs istället för headshots. Men istället så påvisade varje video och demonstration att “de hade revolutionerande gameplay där headshots inte var det bästa som kunde hända”.

  Var serien verkar ha tagit vägen är mer och mer fokuserad på action och mindre på den lilla skräck som fanns från början. Men jag har inte spelat, så jag kanske är helt ute och cyklar när jag säger att detta inte längre tillhör skräck-kategorin; dock tror jag inte det 😉

  Ett bra spel är ju fortfarande ett bra spel, även om det får fel etikett, så det skall bli kul att testa 2015 =)

 2. chrille skriver:

  2015? Spelet släpps faktiskt i år om bara några veckor.

 3. Tommy Håkansson skriver:

  Jess, men Nidde spelar bara indiespel ett tag framöver som ett projekt.

Skriv en kommentar