Godmorgon.

Jag har varit borta ett tag. Ni har säkert märkt det och jag är ledsen att jag inte kunnat hålla den här bloggen mer levande de senaste veckorna. Samtidigt är det lite av en tanke att låta bloggen gå i dvala och ta lite semester i samband med att podcasten som den baseras på gör det. Dom går hand-i-hand och om den ena springer före blir det ju lite fel. I alla fall för mig.

Det har varit en suverän jul och nyårsledighet för min egen del. Jag var ledig extra länge och verkligen njutit av att slippa väckarklockor och en massa måsten. Och visst hade det varit enkelt att publicera fler saker här under denna ledighet. Men jag kände inte för det – och för en gångs skull ska jag låta det vara anledning nog.

Men nu sitter jag här och skriver detta nonsens-inlägg eftersom jag avser att sparka igång aktiviteten igen. Podcasten har dock fortfarande några veckor kvar till preimiäravsnittet av säsong 2, planeringen pågår för fullt och jag tror personligen att det kommer bli en spännande, underhållande och varierande säsong. Fram till dess ska jag så gott det går försöka skriva så mycket inlägg som möjligt till denna blogg.

Så, det jag egentligen vill ha sagt är att Skitsnack, podcast som blogg, snart är tillbaka. Hoppas ni hänger med och är lika awesome lyssnare och kommenterare under våren. God fortsättning på er!