Det är snart dags igen. På söndag den 17:e februari är Skitsnack tillbaka i era hörlurar. Uppehållet har varit långt, för långt enligt vissa, men nu behöver ni inte vänta så mycket mer.

Vi kommer rulla ut säsong 2 av Skitsnack i samma andra som föregående säsong, men med ett fåtal justeringar. Bland annat kommer Skitsnacksbloggen kliva lite närmare podden, ämnen som ska diskuteras kommer också tas upp som inlägg, och vi vill integrera ni som både läser och lyssnar på ett bättre sätt. Ett typexempel är detta ”inför-inlägg”, där vi vill veta vad ni tycker inför kommande avsnitt.

I säsongspremiären kommer vi försöka summera 2012 så gott det går. Givetvis kommer vi prata om film, tv-serier, musik och allt sånt, men även händelser och glädjeämnen på en både personlig och världsomfattande nivå. Så min fråga till er blir lika öppen som enkel;

Vad var bäst under 2012?

Berätta vad du tycker genom att lämna en kommentar. Och som sagt, du får lista dina 100 favoritfilmer från fjolåret, men lika gärna berätta om hur du förlorade oskulden eller något annat jättepersonligt. Vi är intresserade, och vi kommer vilja ta upp det.

Tack för att ni har väntat, ni kör vi igen!