Den här veckan tar vi in Svamppod fyrkants första gäst. Speljournalisten Thomas Arnroth är aktuell med sin reportagebok ”Ett år med Mojang: Minecraft bakom kulisserna” och passade på att besöka studion för att prata om den, men också om det hårda livet som spelreporter i SVT:s morgonsoffa. Innan Thomas äntrar studion sitter dock Tommy och Samson och diskuterar heta releaser som det första Gears of War-spelet utan fadern Cliff Bleszinski och Star Craft II expansionen Heart of the Swarm. Tommy har knarkat Japan i ett Naruto-spel med alldeles för krånglig titel för att skriva ut.

Länkar
Köp Ett år med Mojang : Minecraft bakom kulisserna på Bokus
Köp Ett år med Mojang : Minecraft bakom kulisserna på Webhallen
Ron Gilbert lämnar Double Fine
Xi3 Piston kostar $1000
Nintendo fällda för patentintrång
American McGee frågar fans om Alice
Blir FF Versus XIII i stället FFXV?
Resident Evil 6 <3 Left 4 Dead
Persona 4 Arena kommer kanske till Europa i maj!

Avsnitt 21: Gears of War Judgement, Heart of the Swarm och Ett år med Mojang