Det är förvånansvärt många som har önskat att vi pratar om mat i Skitsnack. Så till nästa söndag tänkte vi infria dessa önskningar och prata om i stort sett allt man kan tugga på, och dessutom den inflation av mat-tv program som sköljt över oss de senaste åren.

Vi plockar dessutom in den podradio-veteranen Andreas Ljungström som gäst, då han likt oss har en passion för mat, matlagning och tv-program om mat.

Hur detta avsnitt kommer arta sig har vi faktiskt ingen aning om just nu, men eftersom samtliga deltagare är glada i mat kommer det troligtvis bli något bra. Men givetvis vill vi återigen knyta in er som lyssnar också! Har ni frågor, kommentarer eller egna super-recept att dela med er av så vill vi att ni kommenterar detta inlägg, eller mailar till skitsnack@svampriket.se. Vi behöver era kommentarer innan onsdag kväll.

Så. Vad gillar ni att tugga på?