Skitsnack

S02E06: RoboCop

Det är dags för en Skitsnack-filmkväll igen. Denna gång har vi valt ut RoboCop från 1987, en i våra ögon oförglömlig klassiker som håller fortfarande idag. Vi sätter oss, efter ha gått igenom era kommentarer, i Samsons soffa för att se och live-kommentera filmen. Tanken är att ni som sedan lyssnar bör se filmen samtidigt som ni lyssnar. Vi såg på filmen via Netflix.

Nästa vecka ska vi nörda ner oss i första avsnittet av Game of Thrones, säsong 3, snacka lite skit rent allmänt och ranka lite film via Flickchart igen. Följ gärna med oss även då.

S02E06: RoboCop

Kommentarer

 1. Doktorn... skriver:

  Neeeeej! Vad fel ni har! Robocop vs Terminator är ju helt olika på SNES och Megadrive. Lite för mycket mästrande mot Megadriven utan att ni har något på fötterna i detta fall. Synd för Anders att han inte får spela detta fantastiska spel, men ni kan ju kolla Youtube i alla fall:

  Badass SEGA:
  http://www.youtube.com/watch?v=jCY3XM125sQ

  Lame SNES:
  http://www.youtube.com/watch?v=9G74emx_RpQ

  (Hittade en som gör en jämförelse, men han var så enerverande…
  http://www.youtube.com/watch?v=a6-vUtSB2TA )

 2. Quid skriver:

  Jag vet inte varför men av någon anledning är det skitmysigt att kolla på film tillsammans med er, speciellt när vi väljer pärlor som Robocop (och Karate Kid)!

  Jag plockade dessutom fram min replica av Robocops pistol och lekte med under filmens gång. Det är en modifierad Beretta 93R som kallas “Auto 9”, Robocop kan skjuta upp till 3 skott åt gången och magasinet rymmer 50 skott. Pistolen används även av bl.a. Bruce Willis i Sin City.

  Jag tittar gärna på fler filmer ihop med er och om jag får föreslå en film så väljer jag Sällskapsresan. Bra film som håller än idag och det är dessutom många skämt som gick över huvudet på en när man var liten grabb 🙂

 3. Marcus Larm skriver:

  Första gången jag såg robocop. Jävlar va bra den var!

 4. Doktorn... skriver:

  Fågelholk och haksläpp när det framgick att Emil, han med polisongerna, är samma kille som är bögen i FAME!

  http://www.youtube.com/watch?v=9ioePARlwho

  Inget aprilskämt.

 5. Toffla aka Christoffer skriver:

  Tack för ännu en grym filmkväll! Synd att Anders var lite trötter av sig bara. Ni får gärna ha fler såna här kvällar med klassiker i samma stil.

  Skulle gärna höra era tankar om den kommande filmen, jag kände superpepp med Joel Kinnaman å allt men efter att ha sett två klipp på youtube så vete fan.

  Helt svart, så den snygga blåmetallicen är borta. Mc som fordon (känns lite batman all over). Har på känn att de kommer misslyckas med alla poänger och snygga detaljer från första filmen…

Skriv en kommentar