I nästa avsnitt för säsongen blir det första då vi egentligen inte har något tema. Istället har vi en gäst, en herre som heter Anders Jonsson men som de flesta av er känner igen som McKorv. Och vi har en stark övertro på att detta gott och väl räcker för att fylla ett stycke Skitsnack.

Vi har alla tre i hemläxa att ta fram ett ämne att diskutera, och troligtvis kommer vi inte hålla oss vidare bra till ämnet utan sväva iväg (precis som tegelstenar inte gör..?). Men vi vill också ha eran input. Vad har ni funderat på den senaste tiden? Har ni något ni vill att jag, Samson och McKorv diskuterar? Lämna en kommentar här eller maila oss på skitsnack@svampriket.se.

Fram till dess vill vi återigen uppmana er att kommentera förra veckans avsnitt, då Emelie kommer använda sig av kommentarerna i sitt skolprojekt. Vill ni därefter värma upp inför kommande Skitsnack kan ni lyssna på avsnitt 9 av första säsongen av Skitsnack, där McKorv gästade senast.