Skitsnacksblogg

Rösta på Kramkalas-burgaren!

..eller egentligen behöver ni inte alls göra det. Jag tycker sådana här kampanjer är rätt fåniga och går inte in i tävlingen för att vinna. Långt ifrån faktiskt. Men jag tyckte att vi åtminstone kunde ge en rätt schysst burgare ett rätt schysst namn. Så säg hej till “Kramkalas-burgaren”! Troligtvis aldrig i en snabbmatskedja nära dig.

Men visst skulle det vara en rätt schysst burgare ändå? Rostad lök och grillad paprika, dubbel ost och en vitlöksmajonäs? I mitt huvud låter det skitgott. Visst, det skulle säkerligen smaka likadant som 95% av McDonalds andra kampanj-burgare. Fast med lite med krispighet kanske. Och krispigt, det är ju nice.

Vill ni läsa mer om min burgare och vad som finns på den, kanske till och med rösta på den? Eller kanske själv komponera ihop en egen styggelse? Följ denna länk.

Kommentarer

 1. Trasch skriver:

  Den där burgaren lät så svinigt god, trots att den är från Donkey Kong, att jag var tvungen att rösta. Kramkalas!

 2. Marcus Larm skriver:

  Awesome! den ska röstas på!

 3. ReDead skriver:

  Röstar på den enbart för namnet! Kommer troligtvis aldrig äta den dock, har alldeles för långt till närmsta McDonalds!

 4. Timmy Avgrundsvrål Sjöberg skriver:

  Inget större fan av Mcdonalds burgare i övrigt faktiskt men för att få möjligheten att rusa in på ett McD och vråla KRAMKALAS och bli tagen på fullt allvar? Oh yes, för den möjligheten har du min röst ända in i döden!

 5. Shotgun Facelift skriver:

  Anders.. jag vill dricka öl med dig.

 6. Anders Brunlöf skriver:

  Hey Shotgun! Jag skulle dricka öl för din skull, trots att jag egentligen inte gillar det 😉

  Ska vi styra upp något mys-häng snart? Kommer du till RSM i år ex?

Skriv en kommentar