..eller egentligen behöver ni inte alls göra det. Jag tycker sådana här kampanjer är rätt fåniga och går inte in i tävlingen för att vinna. Långt ifrån faktiskt. Men jag tyckte att vi åtminstone kunde ge en rätt schysst burgare ett rätt schysst namn. Så säg hej till ”Kramkalas-burgaren”! Troligtvis aldrig i en snabbmatskedja nära dig.

Men visst skulle det vara en rätt schysst burgare ändå? Rostad lök och grillad paprika, dubbel ost och en vitlöksmajonäs? I mitt huvud låter det skitgott. Visst, det skulle säkerligen smaka likadant som 95% av McDonalds andra kampanj-burgare. Fast med lite med krispighet kanske. Och krispigt, det är ju nice.

Vill ni läsa mer om min burgare och vad som finns på den, kanske till och med rösta på den? Eller kanske själv komponera ihop en egen styggelse? Följ denna länk.