Malin är försvunnen, men kommissarie Wiklund is on the case! Till sin hjälp har han Lundblad och Håkansson. Utredningen har hittills lett dem in på Ubisofts Rayman Legends där både Ludde och Tommy är rörande överrens att det borde varit ett Wii U-spel (…eftersom bara de som var naiva nog att köpa konsolen borde få spela det!, säger Samson med löjlig röst). Vidare tar trion sig an Suda 51:s senaste alster Killer is Dead. Ludde har dessutom traskat genom ett nostalgikvarter och besökt Turtles för att se vad de har för sig nuförtiden i TMNT Out of the Shadows. Samson har också hittat lite nya ledtrådar i halvårsgamla Year Walk.

Ingen Bonus denna vecka, men vad gör det när du istället får en superfet spoilercast om The Last of Us!

Länkar
Nintendo 2DS
Uwe Boll drar en kickstarter
Sänkt pris på Wii U

Avsnitt 42: Rayman Legends, Killer is Dead och TMNT – OotS