Det har varit många höjdpunkter. Vi har fått nya erfarenheter, nya vänner, och tillgång till att få ett sätt att lättare nå ut till läsare med våra åsikter. Nu är det dock dags att säga adjö till Svampriket för oss, vilket inte är en lätt uppgift. Vi lämnar bakom oss ett häftigt gäng som har inspirerat och lett till många glada skratt.

Anledningen till att vi lämnar Svampriket är för att vi har något som kräver vår uppmärksamhet mer. Vi ska bli föräldrar igen, alltså det femte barnet i vårt hem om man inte räknar mig. Tiden räcker inte till för det ansvar som recensioner och frekventa inlägg som vi tycker bör förväntas av oss som en del av Svampriket. Vi känner helt enkelt att vi har andra prioriteringar.

Med det sagt så kan vi säga att detta inte är det sista som ni kommer att se från oss. Svampriket har som sagt gästskribenter och vi har en egen blogg samt egna twitterkonton. Vi fortsätter alltså ett liv på internet och besöker så klart Svampriket frekvent.

Slutligen så vill jag tacka alla läsare för det fantastiska stöd och levande diskussioner som vår vistelse lett till. Utan er så hade det inte varit samma sak. Till alla ni svampar skänker vi en varsin e-hug, varav en rumpklapp ska skänkas till Ludde som frekvent hållit bra kontakt med oss samt lett oss in i en värld där vi fått större insikt. Dessutom vill vi erkänna vad vi tycker. Vi tycker att Svampriket ÄR Sveriges bästa samlade spelblogg, oavsett vad omröstningar må säga.

Tack!

Mvh

Robert @oHcean_X
Elin @xareena
spelforaldrarna.wordpress.com