Videorecension

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Retro Studios pressar fram ännu ett Donkey Kong efter det lyckade Wii-spelet. Var det tid väl spenderad, eller borde de ha gått vidare till något annat? Tommy åsiktar om resultatet.

Kommentarer

 1. Lasselason skriver:

  Oj, jag måste säga att jag inte alls håller med dig Tommy, jag tycker spelet är smått fantastiskt(kul för mig), blir lite förvånad då jag i princip alltid är överens med dig i dina recensioner eller i diskussioner i poden. Så kan det va! Ha det! Jonas

 2. Zimeon skriver:

  Oj, måste faktiskt säga att jag inte håller med dig i 9 av 10 påstående i denna recension. Det var synd och trist för dig att du inte gillade spelet.

 3. Smisk skriver:

  Håller heller inte med alls detta är fantastiskt bra rakt av 🙂

  Gott att de fått till de saker jag störde mig på i det förra som va generisk musik (för många remixar) och sladdrig kontroll. Här är musiken en fröjd och kontrollen fungerar kanon vilket jag tror har att göra med att jag spelar med pro controller.

Skriv en kommentar