Som ni vet så gick Svampriket gemensamt ut med flera vallöften när vi uppmanade er att rösta på oss. Löften som skulle infrias om vi vann i någon av kategorierna. Och det gjorde vi ju. Vi vann på ett storartat sätt, eftersom vi fortfarande har världens bästa besökare, läsare, lyssnare och tittare. Nu är det dags att ge tillbaka.

Svamprikets älskade chefredaktör lovade att för en sista gäng möta sina demoner. Att en gång för alla göra upp med hans absoluta hatspel; Tintin i Tibet till Super Nintendo. Enligt löftet ska Anders spela detta spel oavbrutet under 3 timmar. Om det går bra eller dåligt spelar ingen roll. Om han (mot all förmodan) når slutet av spelet så får han börja om, om han dör och misslyckas oavbrutet under de första minuterna så måste han ändå fortsätta till tiden har tickat ut. Inga kryphål, inga ursäkter. Enligt traditionen så ska man vara nedstämt och må dåligt under Långfredagen. Det kommer inte vara några problem för Anders.

Denna travesti ska givetvis sändas ut till allmänheten. Imorgon, fredag kl. 17:00 ska eländet sätta igång, live här på Svampriket. Sändningarna kommer möjligen startas upp en tid innan. Prenumeranter till vår Twitch-kanal får mail så fort sändningarna startas, så se till att vara en av dem för att inte missa något.

Klicka här för att komma till vår Twitch-kanal. Klicka sedan på ”Follow”, och invänta misären.