Information

Dags för en paus i recensionsskrivandet

2013 med sin lovande line-up är inte den idealiska tiden att sluta recensera spel, men det kan tyvärr inte hjälpas. Från och med idag tar jag ett uppehåll från att skriva intryck och recensioner om spel här på Sveriges bästa spelblogg. Det är inte för att jag har fått någon Brunlövisk uppenbarelse och ska avsvära mig mitt älsklingsmedium, inte heller är det för att Ludde tvingade mig spela Warhammer 40K Space Marine förra året.

Istället är det så att jag har gått och fått nytt jobb! Från och med idag sysslar jag med PR för eminenta Paradox Interactive. Trots att vi på Svampriket i huvudsak är lekmän*, allt drivs ideellt och vi i mångt och mycket inte har några journalistiska ambitioner så finns det inte på kartan för oss att det skulle fungera att både arbeta med PR för spel och samtidigt recensera andra.

Jag kommer dock inte försvinna från bloggen. Enbart tio texter av de jag publicerade förra året var spelintryck. Min ambition är att kunna fortsätta skriva om spelmediet i stort ur ett normkritiskt perspektiv, att fortsätta bidra med några serier och att assistera Brunlöf på skitsnacksbloggen.

Jag kommer också fortsätta medverka i Svamppod, däremot kommer jag inte längre att motta några spel från Svampriket (dvs. genom distributörer) utan enbart prata om de spel jag skaffat på egen hand. Så ni kan se fram emot långa, långa, lååååånga haranger om Mass Effect och Persona 4.

Förhoppningsvis kommer ni inte misstro precis allt jag säger som någon form av subliminala meddelanden för att få er att lira fler historiskt korrekta strategispel, men om så skulle vara fallet är ni välkomna att kontakta mig eller Svampriket med kritik/feedback. Informationen finns under “kontakt” under fliken “Om Svampriket”.

Vi avslutar med en orelaterad gif, eftersom den här texten var supersvår att bildsätta.

 

*Linus pluggar journalistik och kan eventuellt undantas

Kommentarer

 1. Niklas Sintorn skriver:

  Shit, verkar som att alla coola människor i hela landet jobbar på Paradox nu, måste vara en grym arbetsplats! Fett gött med jobbet, tror att du kommer göra det sjukt bra! Tror inte folk kommer ha problem med att du fortsätter skriva om spel även om du nu jobbar för “fienden” eftersom du är så öppen och ärlig med det. Ser fram emot massvis med feta normkritiska texter under året.

  Also, plz gief moar drawings!

 2. Quid skriver:

  Grattis till nya jobbet! Men hur kan du klaga på Space Marine?! Det var ju grymt!

  Sen håller jag med Sintorn, sluta inte rita… 🙂

 3. Liv skriver:

  Skönt att du inte försvinner helt i alla fall! Du är grym.
  Och åh, vad är det där för underbar gif!? Bästa jag sett på länge. Helt hysterisk – helt underbar!

 4. Marcus Larm skriver:

  Lycka till på det nya Jobbet! ser fram emot persona 4 debatter mellan dig och tommy!

 5. Jag antar att det var en slump att jag redan visste om detta.
  Ja inte att du skulle sluta skriva spelintryck alltså utan att du fått jobbet i fråga. Hur som helst, stort grattis och lycka till! 🙂

 6. Mats Nylund skriver:

  Men Malin, jag har ju alltid misstrott allt du säger!

  Nä, skämt åsido, grattis!

 7. Azzar Astronaut skriver:

  fin bild och grattis till jobbet. 🙂

 8. Ruben skriver:

  Beröm: Nya jobb ska alltid applåderas. Applåder!
  Konstaterande: Paradox Interactive alltså.
  Logisk fortsättning på ovanstående faktum: Cities in Motion.
  Fråga: Innebär det här att ni kommer att viga hela första avsnittet av Svamppod 2013 till att skämta om simulatorspel?

 9. T4 was Here skriver:

  MOST NOT REFLEXMÄSSIGT FÖRSVARA SPACE MARINE!

Skriv en kommentar