Indierapporten

Indieprettot

Efter förra avsnittets fiasko är Linus tillbaka och har spelat Guacamelee, Dust: An Elysian Tail, Luxuria Superbia och Drowning in Problems. Han har dessutom testat ett demo på The Last Tinker: City of Colors.

Kommentarer

 1. Linda skriver:

  Fez! Fluga! Ack, så fint.

  Utifrån min Guacamelee-erfarenhet (som består av sisådär en fyra-fem timmar) så är enklare att spela med handkontroll men inte så pass mycket enklare att jag inte kör fast i något dumt moment som jag misslyckas med om och om och om igen. Gah. Mitt största problem nu är att jag inte har spelat på länge och glömt bort alla knappkombinationer… så jag lär aldrig ta mig igenom det.

 2. Alex skriver:

  Trevligt avsnitt! La till dig/er som sida på favslist:
  http://www.favslist.com/pages/Indierapporten/67655

 3. Peter skriver:

  4 av 5 tunga skrivbord till detta avsnitt.
  Lite för långa klipp emellan snacket ibland tyckte jag för att få full pott men sjukt underhållande som alltid!

Skriv en kommentar