Indierapporten

#001: Nypremiär

Linus försöker fylla tomrummet som Samson lämnade bakom sig och tar över Indierapporten. I första avsnittet pratar han om Papers, Please, Mirror Moon EP, Save the Date, Gemini Rue och Device 6.

Kommentarer

 1. Peter Eriksson skriver:

  Kul, informativt, kul, svårt att förstå dialekt talad snabbt ibland, kul, bra tips, och framför allt kul! Bra att du tar mer plats i rikets ljud och videokanaler Linus!

  Ett indiespel som jag tycker borde skinas ljus över är Dungeon Defenders. Tower Defence möter hack n slash och möjlighet till 4-p co-op. både on och offline.
  Har haft några av mina bäste spelstunder med 3 kompisar och detta spelet.
  Testa det!

  • Linus Svensson skriver:

   Tack för de positiva kommentarerna! Jag kan ha tagit hastigheten lite over the top ibland, ska försöka tänka på det.

   Dungeon Defenders låter intressant. Ska försöka hitta någon att spela med bara.

 2. Anna skriver:

  Lite mindre aktivism och lite mer kvalitet skulle hjälpa. Vi är många tjejer som redan spelar och inte behöver vänstertjafs. Vi plockar motståndarna och blir inte rädda för att någon säger ett fult ord när han eller hon är arg.

  Grow a pair, balls or boobs but grow a pair and stop whining, som mina amerikanska vänner säger.

 3. Joakim skriver:

  Hej Linus, jag är inte någon som har sett videoserien innan (inte svampriket.se för den delen heller) men jag tyckte att du passar grymt bra för att göra den här sortens videos och jag antar att det inte är din första. Bra jobbat, skön humor, bra klippning och härlig karaktär. Det jag kan säga om själva innehållet är att det går att arbetas på men jag har tyvärr ingen mer specifik kritik att följa upp med.

  Kram och lycka till!
  /Joakim

  • Linus Svensson skriver:

   Vad kul att du tyckte om det! Jag håller med om att innehållet tål att jobbas med. Jag är relativt ny på att göra videor och tänker försöka fortsätta bli bättre för varje avsnitt.

 4. ReDead skriver:

  Jag tyckte det var jättebra! Skönt tempo, bra information och humor. Också bra att det inte var så långt, såsom mycket av ert YT-material brukar bli. Inte för att långa saker skulle vara sämre, men det är skönt med något lite mer lättsmält då och då också (och det är mycket lättare att prioritera bort en lång video än vad en lite kortare är)

 5. Alex skriver:

  Snyggt jobbat. Starseed Pilgrim kanske? Eller The Swapper.

 6. Ruben skriver:

  En fruktansvärt stilig titelillustration, minsann.

  Det gör lite ont att upptäcka att 10-minutersgameplaysekvenser har blivit utbytta mot blixtsnabba ögonblicksintryck, presenterad av en ung man vars munläder är smort med blixtar. (Översättning: Hyperediting är för snabbt för stackars gamla mig, men det nya formatet kan absolut fungera. Trevligt med en stil som skiljer sig från övriga svampproduktioner).

  Tills nästa gång: Fler andningspauser mellan spelen/mindre antal spel per rapport/något längre snack per spel?

  Tips: Reveal av Marie Lazar, The Stanley Parable, The YAWGH, Storyteller: The Game, Galatea av Emily Short, Radiator vol.1: More Matter (från 2009, alternativt nyversionen när den blir klar) av Robert Yang.

  • Linus Svensson skriver:

   Dt är mycket som ska slipas inför nästa avsnitt, är tacksam för input. Några tiominuters gameplayklipp blir det tyvärr inte, dock.

   Ska kolla igenom spelen du tipsade om! Är speciellt sugen på The Stanley Parable, men har ingen PC att spela det på. Tyvärr.

 7. Samson skriver:

  “jag är helt ensam hemma…”

  XD

 8. Quid skriver:

  Överlag helt okej, kanske lite för speedat för min smak.

 9. frodoB skriver:

  Detta är exakt vad jag förväntar mig från en videoserie med titeln “Indierapporten”. Jag vill få sammanfattade intryck av så många spel som möjligt av någon med koll och humor. Så jättebra jobbat!

 10. Johan "Ebbe" Andersson skriver:

  Starkt arbetat herr Svensson. Bra skit.

  *Insert skämt om att Samson gjorde någon typ av videoserie om indie innan någon typ av videoserie om indie var coolt*

 11. Linda skriver:

  Gillart! Det är trevligt med något som går snabbt, en skön motvikt mot alla långa videos. Och du är underhållande.

  Samt pluspoäng för mustaschtröjan.

Skriv en kommentar