Indierapporten

The Fail Edition

Efter veckor av arbete har Linus lyckats misslyckas med mer eller mindre allt. Men till slut har han ändå slutfört indierapporten. Försök ha överseende med att det inte blev allt han utlovade.

Och när ni ändå är i en godhjärtad, överseende sinnesstämning, glöm inte att rösta i Level7s omröstning.

Kommentarer

 1. Bjornface skriver:

  Jag tycker inte att du ska krångla till det i onödan. Det här blev ju skitbra, och kvalitén räcker gott och väl! Men återigen pratar du för fort ibland. Vid något tillfälle hörde inte ens jag som skåning vad du sa.
  Det blir 4 något kusliga fallande fezer av 5.

 2. Therese skriver:

  Haha briljant!
  Alltid underhållande med indierapporten. Snyggt jobbat att få med så många bra spel! Håller dock med föregående, Linus pratar ohyggligt snabbt ibland så det är lite svårt att hänga med.
  Blev faktiskt lite sugen på att köpa Little Inferno och bränna lite prylar. Den där väntetiden har ingen betalfunktion eller? Som alla jäkla pay-to-win-spel nu för tiden? Det är bara att vänta och inget man kan göra något åt? Verkar oerhört korkat?! I pay-to-win finns det ju ändå en ekonomiskt anledning för utvecklarna (även om det suger för spelarna).

  • Linus Svensson skriver:

   Det finns som tur är ingen betalfunktion i spelet. Däremot kan du “köpa” bort väntetiden med en speciell ingame-valuta. Ganska ofta kan man ta sig förbi väntetiden, men när man får slut på den valutan är det bara att vänta.

 3. Den Fantastiska Bävern skriver:

  Du borde spela Monace: What’s yours is mine som är ett top down hiest-spel. Bör dock spelar med fler spelare för att man ska få ta del av dess fulla potential.

  • Linus Svensson skriver:

   Har startat och spelat första banan, men fastnade inte. Vilket kan bero på att jag inte gav det en tillräcklig chans. Det är ett eventuellt spel för nästa rapport.

   • Ruben skriver:

    Åh, Monaco! Snälla, jag kan betala för att få se fyra valfria svampar ur redaktionen sitta ner och ta sig igenom en bana. Där pratar vi potential för lyckad live play/let’s play.

    (Det ska dock sägas att Monaco inte är överdrivet kul att spela själv. Se det mer som den där nödvändiga introduktionsbiten för att få koll på det allra mest grundläggande.)

    (Själva avsnittet fungerade, men hade, SURPRISE, en viss bitter eftersmak av “åh, tänk vad det hade kunnat bli…”. Nåväl, nu behöver du iallafall inte ligga sömnlös över hur du ska kunna överträffa just den här episoden. Glädjen i det lilla, o.s.v.)

 4. Glenn Ahlström skriver:

  Men hey, asbra ju. Kvalitén duger utan tvekan tycker jag . Har du testat The Bridge? Förbannat snyggt och intressant pusselspel 🙂

 5. ReDead skriver:

  Bra avsnitt som vanligt, även om det inte blev någon super deluxe edition. 🙂

  Tips på spel till framtida avsnitt: Luxuria Superbia. Väldigt skumt spel. Men väldigt vackert att se och höra på i alla fall.

 6. Linda skriver:

  Little Inferno är fint och harmoniskt. Jag brukar sitta och bränna saker när jag känner mig lite bitter över livets hemskheter. Avslappnande. Jag har en inre pyroman.

  Och sången är ju så himla klämkäck och trallvänlig!
  It’s little inferno
  It’s little inferno just for me
  I’ve got the fireplace
  That burns at a hundred billion degrees
  It’s little inferno just for

  Både The swapper och Antichamber ligger i min växande “spel jag fått via humble bundle”-hög, hmhm. Vet fortfarande inte om jag ids spela.

  Och så ett önskemål till nästa avsnitt: Fez och fluga!

 7. Rasmus skriver:

  Jag har hört talas om denna video eftersom jag spenderat det senaste halvåret med att plöja svamppod. Så otroligt kul att se. Du är sjukt rolig, Linus!

Skriv en kommentar