Podrecension

Podrecension: Valiant Hearts: The Great War

Anders, Niklas, Sandra och Ludde samlas under söndagskvällen för att tillsammans prata om Valiant Hearts: The Great War. Ett spel som inte lämnat någon av oss oberörd. Avsnittet är relativt spoilerfritt, men extra känsliga bör hålla sig borta tills de spelat detta fantastiska spel.

Podrecension: Valiant Hearts: The Great War

 

Kommentarer

 1. Park skriver:

  Först måste jag säga ni har gjort en underbar recension, ni alla har mycket beskrivande ord på vad spelet har fått er att känna och jag kan hålla med i nästan allt ni har att säga.

  Sen måste fråga hur ni kan ha spelat flera sektioner, jag kunde inte släppa det efter jag började, älskade hela resan igenom. Visst det finns vissa skavanker här och där men det gör inget alls.

  Sandra blew my mind när hon påpekade att hunden ser i svartvitt vilket jag inte ens reflekterat över.

  Det finns så mycket mer jag skulle vilja säga om det men som Ludde säger så är det svårt att sätta det i ord.

  • Ludde Lundblad skriver:

   Att jag spelade det i flera sittningar (tre till antalet) beror helt enkelt på att jag har ett riktigt jobb också, som jag måste sköta 😉

 2. Adrian skriver:

  Trevlig podrecension, blir alltid givande och intressant när man recenserar det som en paneldiskussion med flera olika perspektiv än ett, speciellt när ni inte strävar efter att betygsätta spelet utan bara pratar om era intryck.
  Själv håller jag med er om en del och skiljer mig från annat, men så är det.

  Dock undrar jag hur ni kan [SPOILERVARNING!]inleda podrecensionen med att sampla typ det absolut SISTA som sägs i spelet, det var faktiskt en rätt fet spoiler (eller i vart fall psuedospoiler) redan där! Jag tycker ni bör klippa bort det [/SPOILERVARNING]

 3. Quid skriver:

  Jag var grymt sugen på att spela detta tills jag såg att det krävde UPlay, får se om jag kommer över min mentala spärr i framtiden…

 4. Mikael J. Couchér skriver:

  Herre!! Man blir bara berör utav musiken. Helt fatastiskt. Känns som det blir en helt annan stämning i podden ihop med musiken!!

Skriv en kommentar