Vi tycker det är väldigt skönt att vara tillbaka på det stora, vidsträckta nätet som vi kallar Internet. Förhoppningsvis är våra bekymmer över för denna gång, och vi kommer vidta åtgärder för att undvika att vi får den nertid som vi har haft denna vecka i framtiden. Men även detta hade något gott med sig. Medan det var mörkt på vår sajt fick jag plötsligt och lustigt lite tid över, så jag fördrev tiden med att uppdatera vår butik på Society6 med en rad nya objekt.

Med handen på hjärtat har ju objekten i vår butik varit utdaterade en ganska lång tid, men nu finns det en hel del nytt att sätta tänderna i. Bilderna ni ser här nedan är endast exempel på vad man kan få illustrationen som. De allra flesta bilderna går att få som de allra flesta objekt som Society6 erbjuder.

Svamppod Säsong 3, illustration

 

Anna Nilsson är en flitig medarbetare, tro mig. Under åren som vi nu jobbat tillsammans har vi lärt oss tala varandras språk ganska väl och när jag bad om en illustration på tema 80tals-klubb så förstod hon precis vad jag menade. Illustrationen är fullkomligt fantastisk med precis rätt feeling, och den bör verkligen pryda både klädesplagg, väggar och laptops ute i landet.

Svamppod Säsong 3, textlogotyp

 

Textlogotypen för vår podcast är verkligen hur läcker som helst. Den osar 80-tal på helt rätt sätt och färgvalet gör att den passar mot alla möjliga bakgrunder. Precis som i stort sett alla våra andra objekt i butiken så går motivet att få som mycket mer än en t-shirt, och bläddrar ni lite i vår butik kan ni hitta alla möjliga grejer.

Svamppod Junior

Vår nylansering av konceptet Junior har aldrig känts så lyckat som i podcastformat. Landon har blivit Svamprikets nya stjärna (och yngsta – vad har nu Linus att komma med?). Givetvis krävdes det en illustration från Anna när det nya projektet skulle lanseras. Och namnet till trots så finns ju alla tröjor och andra klädesplagg i alla möjliga olika storlekar och utföranden.

PowerPlay

  

PowerPlay som projekt har ju funnits på Svampriket i lite mer än ett år, och även om Tobias tagit semester från alla mina utmaningar så är vi inte på något sätt färdiga med projektet. Vill ni visa ert stöd till projektet så bör ni iklä er tröjor, eller kanske tapetsera väggen hemma med illustrationen för projektet? Både textlogotypen och illustrationen finns i vår shop i en rad olika utföranden. Vem som gjort dem? Anna Nilsson så klart.

Vägskäl (uppdaterad)

 

Den här bilden kanske ni känner igen? Vår toppbild är egentligen en omarbetad bild som funnits med oss länge. Sedan förra hösten har den agerat som ensam toppbild på vår sajt, och i början av året lades två nya figurer (Niklas och Peter) till i illustrationen. Det kan hända att vi i framtiden byter ut toppbilden mot något nyare – men bilden kommer alltid finnas kvar i vår butik.

Silhuett från Svampriket

Vi är ständigt på väg mot nya äventyr här på Svampriket, och just den känslan lyckas Anna fånga perfekt med denna bild. Figurerna är från början hämtade från Fantasy-tolkningen av vår dåvarande redaktionen, och sedan omarbetad till denna version. Det här är verkligen en av de bilder jag försöker hitta fler användningsområden för, men fram tills dess så finns den i en rad olika utföranden i vår butik.

Finns det något ni saknar från butiken? Skulle ni vilja ha något på ett annat sätt? Hör av er i så fall. Vi tjänar knappast några pengar på butiken, men få saker gör oss så glada som när vi får se en av våra lyssnare/besökare som bär våra färger. Så passa på nu, medan Society6 erbjuder gratis frakt.

Du hittar hela vår butik på society6.com/svampriket, eller via ”Butik”-fliken längst uppe på våran sajt.