Övrigt

Bildkollage från #RRMeetup15

Ord kan inte beskriva hur bra årets Retroresan-meetup var. Det går inte. Många av oss som var där upplevde sommarens absoluta höjdpunkt, och separationsångesten när vi skulle skiljas åt gick att skära med kniv. Vi hade perfekta väder-förhållanden, underbar stämning, underbar alla-hjälper-alla mentalitet och alltsammans resulterade i en helg som jag personligen aldrig kommer glömma.

Jag längtar redan till nästa års upplaga, men det här ska inte bli någon lång, svärmande krönika. Istället lägger jag upp ett stort bildkollage där vi kan se tillbaka och minnas dessa tre fantastiska dagar, och börja längta efter nästa års upplaga.

Ett stort tack till Per “Filmpodden” Johansson som tog alla dessa foton och ville dela med sig av dem!

Kommentarer

 1. SpeLinnea skriver:

  Såg ut som ett perfekt kollo för 25-plussare! <3 Såg ut på instagram att några deltagare hade haft en närmast religiös upplevelse där, så får nog masa mig dit om det blir ett nästa år! 🙂

 2. Trazh skriver:

  Kollade igenom allt och det hann gå förbi minst 3 låtar innan jag var klar. Såg kramkalasmysigt ut!

  Nästa år så…!

 3. Quid skriver:

  Efter att ha sett bilderna är jag sjukt ledsen att jag inte kunde åka. Man ser så mycket glädje och kärlek… nästa år kanske 🙂

 4. VonGURRA skriver:

  Bästa helgen på riktigt länge , tack alla (:

 5. Mulker skriver:

  riktigt synd att jag inte kunde komma iväg iår. Men fan vad härligt det ser ut att va!?

 6. BooliBoo skriver:

  Jag vill också åka på kollo ?. Vart var ni någonstans då det verkade vara ett hel mysigt ställe med underbar natur?

 7. Kletet skriver:

  Verkar ha varit väldigt, väldigt mysigt! 😀

  Skulle vara kul att besöka någon gång. 🙂

Skriv en kommentar