Räkna aldrig ut en gammal veteran! Retroresan reser sig som en Fenix-fågel och… Nä, som ni säkert förstår så är detta inget vanligt avsnitt. Vi har istället satt oss ner och snackat ihop oss en stund, för att informera er om att Retroresan kommer återförenas för ett avsnitt under eventet Spelhjälpen den 10:e oktober. Under detta livestream-event kommer Anders och Samson ha ett segment på några timmar där de enligt gammal vana försöker klura ut vad de tycker om spelet i fråga, och slutgiltigen lämnar det mytomspunna pizzabetyget.

Hämta här

Se också till att besöka Spelhjälpens sida. Ni kan donera redan nu!

Vilket spel ska de spela, undrar ni då? Det tänkte vi låta er bestämma. Här nedan finns tre alternativ att rösta på.  I avsnittet kan ni också höra att det finns fler sätt att rösta, om ni vill det.

[poll id=”10″]