Den fjärde återkomstsäsongen brummar vidare och till detta avsnitt beger vi oss bort från vår hemplanet och iväg mot outforskade världar när vi sätter tänderna i LucasArts The Dig. Rymden följer sedan resten av avsnittet rent tematiskt vilket får Anders och Samson att återigen slå rekord i avsnittslängd. Hur ska detta sluta?

I Sagostunden lämnar vi för första gången Midgar och går vidare till Kalm för att få en inblick i Clouds historia. Resan fortsätter sedan i Sephiroths fotspår, som leder oss till hamnstaden Junon och tillslut till båten där vi möter Jenova Birth.

Mycket nöje!

Hållplatserna i avsnittet:

00:21:00 – Lyssnarbrevssäcken öppnas
02:16:39 – Månadens spel: The Dig
04:38:24 – Musikpaus
04:53:06 – Sagostund: Final Fantasy 7, kapitel 2: Från Kalm till Jenova Birth
05:52:02 – Månadens lista: De bästa ”spelrymdarna”
06:56:08 – Nästa spel
07:02:08 – Outro


Hämta här