Anders och Samson har tillslut, något sent, börjat förstå fenomenet som de helt missade under sent 90-tal. Detta då duon till månadens avsnitt spelat Pokemon; FireRed till Gameboy Advance och beskådat spelseriens rötter i bekväm GBA-skrud. Men som ni säkert känner till vid det här laget så innehåller ju ett Retroresan-avsnitt mycket, mycket mer.

Till detta avsnitt har exempelvis Anders återigen öppnat upp sagoboken för Final Fantasy 7, men som deklarerat i förra månadens avsnitt så har han ju sällskap denna gång, och Samson gör Sagostunds-premiär med ett fantastiskt resultat! Allt som allt, ett avsnitt som klockar in på över sex timmar och förhoppningsvis är värt all väntan.

Länkar:

På arméns begäran följer hålltiderna för avsnittet nedan:

00:05:33 – Lyssnarbrevssäcken öppnas
01:52:53 – Månadens spel: Pokemon: FireRed
03:29:13 – Musikpaus
03:37:44 – Sagostund: Final Fantasy 7, kapitel 1
05:10:30 – Månadens lista: Samlarobjekt i tv-spel
06:10:26 – Nästa spel
06:14:25 – Outro


Hämta här