Det har nominerats, kampanjats och röstats och nu är resultatet i Eurogamers omröstning om ”Årets spelmedia 2015” klar. Vår Youtube-kanal kom in på topp 10-listan. Hurra! Vår äppelkindade pojkspoling Linus Svensson är Sveriges fjärde bästa spelskribent. Hurra! Vår podcast, Svamppod, är tredje bäst i Sverige. Hurra! Svampriket som sajt hoppar med vevande armar upp på plats två bland Sveriges bästa spelpublikationer. Alltså inte blogg, inte ”ideellt driven sajt” eller något annat. Spelpublikation, slagen på fingrarna endast av giganten Level.

Men det viktigaste resultatet i ”Årets spelmedia 2015”-omröstningen är att det nu står klart att Sveriges bästa spelmedialäsare, som vanligt, är Svamprikets älskade community! Hade ni fått bestämma hade vi vunnit över självaste Level, och vi har sällan sett på maken när det gäller läsarengagemang. Så med det vill vi på redaktionen säga följande:

giphy (2)
Tack så jävla mycket! Ni är bäst!

Skiljelinje