Känner ni det?! Det vibrerar i hela luften! Det är på väg! Det är dags att damma av kontrollen, släpa fram tjocktvn och dunka huvudet i väggen. Jag är sugen på att dra igång PowerPlay igen!

PowerPlay har en ganska brokig historia; det har nästan kört mig in i väggen i 200 knyck men samtidigt skänkt så mycket glädje att jag ser det som det roligaste jag producerat. Suget är tillbaka igen, envisheten har efter A+jakt i Hotline Miami 2 visat att den också är närvarande – stjärnorna står i linje. Det finns ett gäng spel jag, utan att ha kollat med Anders, har spanat på. Några har jag klarat förut och några har jag aldrig rört, men jag tror de skulle kunna passa i det här formatet.

Kid Icarus

I det senaste, och näst senaste, avsnittet så utlovade vi att det här skulle bli nästa spel. Sen kom det lite mellan, Hagane ramlade in och jag kom aldrig till skott med att sätta mig med Pit. Vill ni fortfarande se det här? När jag var liten kom jag aldrig förbi första slottet och körde fuskkod för att klara spelet så det är ett spel jag själv skulle vilja bocka av.

Battletoads

Utmaningen till Revansch skedde live under Spelhjälpen så det finns ingen återvändo, det är bara att börja öva. Jag har kommit till två banor före slutet när jag känt på det så det ska nog gå. Mycket memorerande blir det dock. Det är ju fler scheman som ska klaffa än mitt och Anders så vi får se när det här händer, men det kommer bli en episk batalj.

Bionic Commando

Jag minns det här som svårt, men jag klarade det på ett födelsedagskalas när jag var liten. Jag spelade remaken men har varit sugen på att spela NES-orginalet länge. Är det här ett spel nån är sugen på att se?

Castlevania

jag hade aldrig Castlevania som liten och kom till bana 3-4 nånting när jag hyrde det. Ett typiskt spel som jag haft på min lista över spel jag nån gång måste klara. Tvåan spelade jag mycket och är ju en helt annan typ av spel. Trean har jag aldrig rört men det är ju ökänt för att dels ha jobbiga extrachip som klonmaskiner har problem med, men också att det är riktigt svårt. Kanske ett maraton med alla tre spelen hade varit nåt?

Bucky O’Hare

Helt klart det spel som flest önskat till PowerPlay. Ett spel jag aldrig rört och inte äger så jag får gå på Traderajakt. Tydligen svårt, och ännu svårare tack vare Hard-läget. Troligen också det mest okända av de jag listat. Men det kanske inte gör så mycket?

Japp, alla är till NES; det har blivit lite av en grej som många kan relatera till. Jag vill dock gärna ha tips och önskemål på fler utmaningar, oavsett konsol. Kom gärna med extrakriterier också som tidsbegränsningar eller annat. Jag vet att ni längtar efter att plåga mig…