Som ni säkert redan vet är Svampriket stora supportrar av kamratfostran, så när vi får tre nya medlemmar så vankas det självfallet nollning. De trenne ska vandra genom ett stålbad, så Siri och Anna har förberett en obligatorisk quiz som alla tre måste genomlida medan strykjärnen värms upp.

Nintendo alltså, yay eller nay?

Jesper: Jag säger definitivt yay. Även om jag på ett sätt kanske föredrar tanken på Nintendo än Nintendo själva.
Matilda: Kan en nay-a Nintendo utan att bli mördad? Inte? Then yay it is.
David: Jag tycker att nay är ett ganska svagt ord.

– Om skarpt läge uppstår och kaststjärnorna börjar vina, vem på Riket använder du då som mänsklig sköld? Svara med motivering.

Jesper: Jag väljer Niklas av den enkla anledningen att jag tror att hans capoeira-skills kan rädda oss båda.
Matilda: Niklas, alla dagar i veckan! Motiveringen blir klurig, det är mest en magkänsla av att Niklas instinktivt kommer fånga kaststjärnorna med tänderna samtidigt som han lyckas hålla både mig och sig själv vid liv, vilket är egenskaper jag kan uppskatta hos en mänsklig sköld.
David: Antagligen Jesper. Han kan fånga kaststjärnorna med sitt skägg. Eller rentav bita sönder dem som Heihachi i den animerade Tekken-filmen.

– Du ska cosplaya på nästa Comic Con, vem klär du ut dig till?

Jesper: Max Payne från Max Payne 3 (ni vet den Max Payne som ingen gillar). Jag är ju redan fet, skallig och skäggig så jag behöver bara ett pistolhölster och en hawaii-skjorta
Matilda: LÄTT! Roadhog. Varför? För att jag kan.
David: Alternativen är inte överdrivet många nu när jag har blått hår. Chloe Price från Life Is Strange kanske? Vi är ju redan lika älskvärda!

– Vad har du för civilstånd, och oavsett vad du svarar på det, är du cool med att några i redaktionen slentrainmässigt kommer limma på dig?

Jesper: Sambon hälsar att jag är ”fucking taken”. Hon ser jävligt arg ut…
Matilda: Förlovad med mannen jag är sådär romantisk-komedi-fånigt kär i. Jag vet, puttinutt. Vad det gäller limmandet är det lugnt, då jag med största sannolikhet inte ens kommer märka att det sker, oblivious since birth.
David: Mitt civilstånd är inget att bli hård över (get it??) men som en av de sötaste på redaktionen kommer jag bli väldigt besviken om jag inte blir limmad på.

– Vilken är din innerligaste och hemligaste dröm? Vi lovar att inte berätta för någon.

Jesper: Att bli författare. Men det är hemligt som sagt.
Matilda: Att nå topp 500 i Overwatch!
David: Att jag en dag ska vakna upp och vara Eva Green.

– Var i landet befinner du dig?

Jesper: Örebro.
Matilda: Öland. Boom shakalak, och det finns bara EN bult i Ölandsbron, tackar som frågar.
David: Min transportabla köttenhet befinner sig för tillfället i Örebronx.

– Vad kommer vi kunna använda dig till, och apropå inget, vet du vilken blodgrupp och vilka järnvärden du har?

Jesper: Alltså jag är helt värdelös. Lite som en extra bröstvårta. Blodgrupp röd. Hade en metallskena inopererad i armen en gång men det var nog inte järn tror jag.
Matilda: Då jag nyligen funnit kärleken till att streama, både på PC och konsol, så är detta någonting Fröken Duvri kan användas till. Annars är jag väldigt bra på att tycka saker, både i text och talande form.
David: Jag har ju spenderat de senaste tre åren åt att göra videorecensioner under namnet ”Polygonprettot”, så jag antar att det skulle kunna komma till användning. Att göra videor och att podda är väl vad jag skulle kalla mina styrkor som speltyckare. Jag tror att mitt blod var rött senast jag kollade. Järnvärden har jag ingen koll på, men jag älskar Järnjätten!

– Team Jacob eller team Edward?

Jesper: Håriga varulvar är coolare än glittrande vampyrer. Jag knytnävsslåss mot den som hävdar annat.
Matilda: Glittrande vampyr med attitydproblem eller tonårsångestdrypande varulv alltså? Weeeell…
David: Jag har alltid varit team Polispappa. Han är den enda mannen i hela Forks som har en mustasch. Det är ett statement jag kan respektera.

– Om du får ta med dig partnern/katten/whatevs till en valfri spelvärld och bo där resten av livet, vilken blir det?

Jesper: Utan tvekan Azeroth från World of Warcraft. Det spel jag har spenderat överlägset mest tid med. Dorfs 4 lyfe.
Matilda: Jag tar med mig mannen och vårt pick och pack och flyr till universumet i Dragonquest builders. Jag menar, det är bara att gå fram till en byggare och be om saker så måste hen bygga dem åt en… Sweet deal.
David: Resten av livet? Är det inte tillräckligt jobbigt att spela tv-spel som de är redan?

– Hur kommer din dialekt att bidra till Riket?

Jesper: Betoning på bokstaven ”i”. (enligt alla andra, jag hör det inte själv).
Matilda: Då öländska är en av de mest obehagliga dialekterna som finns så har jag vant mig av vid att tala detta, men visst kommer ni få er ett par goda skratt då mina öländska uttryck kommer krypandes.
David: Jag tror att jag kommer att bidra betydligt mer när jag härmar Linus dialekt än när jag använder min egen.

– Du får här och nu tipsa våra läsare om tre populärkulturella ting, vilka?

Jesper:
1. Czarface, alla måste lyssna på Czarface om man gillar hiphop. Årtusendets bästa hiphop-grupp.
2. Svenska Mad må vara död som en sten men likväl en briljant publikation som gett mig så mycket under hela min uppväxt.
3. Serieböckerna om Martha Washington skapade av Frank Miller. ”Gamla” men tidlösa och ännu igen väldigt aktuella.
Matilda:
1. Om du inte redan sett Gravity falls, ta din skit samman.
2. Det samma gäller Over the Garden wall.
3. Overwatch, stating the obvious men fyfan va bra det är!
David:
1. Asukas intro i WWE.
2. I-Be Area
3: All musik som Baths har gjort.
En av de här sakerna kommer att traumatisera er för evigt men jag säger inte vilken.

– Konsol, PC eller (mjäkiga) mittemellan?

Jesper: Eftersom jag inte har råd med en spel-PC (jag köper för mycket spel:P) så får jag säga konsol. Har dock inget emot PC på något sätt.
Matilda: Skulle du be en mor välja mellan sina barn!?
David: Jag fick 74 eliminations under en Overwatch-match på PS4 en gång. Med Zarya. Så konsol it is.

– Vem är du på våra personalfester?

Jesper: Börjar tyst, blir sedan sjukt flamsig och klumpig, somnar antagligen ganska tidigt.
Matilda: Den lite awkward långa bruden i hörnet som mer än gärna diskuterar diverse ämnen med trevliga människor, som till exempel det bästa sättet att ta över världen på, hur en gömmer ett lik, eller vilken som är den bästa taktiken för att överleva i en skräckfilm.
David: David, men jag kan gå som Niklas om ni vill.

– Vilken pizza blir du lyckligast av?

Jesper: Kebabpizza. Det viktigaste är såsen. Vi snacka tjock, blandad sås (röd sås får absolut inte förekomma) som förvandlar ätaren från fullgod människa till en blank och stinn stod av upprätt människokött. Man ska vara lite som i ett vaket koma efteråt. Lika delar morbid nöjdhet som påträngande självförakt.
Matilda: Kycklingrulle med pommes i. Ja, det räknas faktiskt som en pizza…
David: Så länge den har vitlöksås och pommes på finns det något att vara lycklig över.

– Lilla sked eller stora sked?

Jesper: Det beror på vad jag äter. Glass ska alltid ätas med liten sked. Själv är jag sällan sked med tanke på hur satans varmt det blir.
Matilda: Har inte någon speciell preferens. Jag är en både-och sked helt enkelt.
David: Här tänker jag fuska och säga båda. Ju mer demokratisk skedningen är desto bättre!