Twitch

Tobbe spelar Bloodborne

Nu är det äntligen dags, som folk har tjatat på mig. Det här kommer vara ett levande inlägg som kontinuerligt uppdateras. Nedan finns en spellista med mina äventyr och en Twitch-visare för den som hellre tittar här. Schemat för kommande streams syns alltid till höger här på siten och kommer utannonseras i social medier nån dag innan. Grundschema är dock tisdag klockan 19 och lördag klockan 10 men håll utkik för ändringar.
Jag hoppas många av er gör mig sällskap i chatten den här gången kommer jag inte kunna gömma mig bakom nån sköld.

[twitch-player channel=”svampriket” chat=”true”]

Kommentarer

  1. Ricky skriver:

    Perfekt, detta ser jag fram emot!
    Och chatten… avslöja inte allt inom 3 sekunder, låt Tobbe prova lite denna gång! 🙂

Skriv en kommentar