Hör upp retrovänner! Vi är nu till slut tillbaka! Avsnittet som tagit lite mer än ett och ett halvt år att spela in är nu redo att släppas lös. Vi djupdyker ner i en rad olika bräckliga individers hjärnor och försöker ställa saker till rätta i Double Fines första spel. Vi försöker också minnas andra spel från 2005 och sortera ut våra intryck från både oss själva och alla medresenärer.

Efter vår traditionsenliga musikpaus stannar vi kvar på den sjätte generationens konsoler och försöker sätta ihop en egen hypotetisk PS2-mini i avsnittets lista. Det går… sådär. Men en fin hypotetisk konsol blir det hursom!

Tusen tack för ert tålamod! Hoppas 6 timmars retropod mättar ert sug fram till nästa gång, som inte ska få dröja lika länge igen.

Hållplatserna i avsnittet:

00:09:17 – Lyssnarbrevssäcken öppnas
01:29:35 – Månadens spel: Psychonauts
03:15:11 – Mellansnack och Musikpaus
03:24:26 – Månadens lista: Retroresans hypotetiska PS2-mini
05:42:38 – Nästa spel: ???
05:53:15 – Mellansnack och Outro


Hämta här