Svamppod

Avsnitt 290: Bortalängtan

Vilket är bäst, Pro Evolution Soccer eller Fifa? Kan det bli FÖR många vapen? Kan Nintendo göra mobila spel, alltså överhuvud taget? Glenn, Anders och Tobbe reder i ämnen som fotboll, Fantililjontals vapen, bärbara spel och Go Carts.

 


Spel som avhandlas i avsnittet:

 • FIFA 2020
 • PES 2020
 • Borderlands 3
 • Sayonara Wild hearts
 • Link’s Awakening
 • Mario Kart Tour
 • Mega Man: Wily Wars

 

 

För länge sen, när jag fyllde fyra år, fick jag en Nedladdningslänk! till veckans avsnitt.

Kommentarer

 1. Pär skriver:

  Har verkligen varje transfer i fifa samma Lazio kavaj? Har nämligen inte varit med om det nån gång. Måste vara ett enkelt misstag att rätta till dock. Sen är ju fifa inte en taktisk simulator för fem öre. Man kan knappt ändra något alls. Vill man ha det taktiska får man nog vända sig till nått manager spel.

  Man ska alltid ta ett sämre lag, det är det som gör spelet bra. Kämpa sig upp i systemet och utveckla talanger på en stram ekonomi. Något de verkligen skulle lägga till när man kör att kunna bygga ut och renovera sin träningsanläggning och stadium, skriva kontrakt med sponsorer, sätta pris på match biljetter etc så man kan göra något åt ekonomin. Känns inte som att man får nån ekonomi trots att man vinner cuper, ligan etc.

  Sen så visst ser publiken inte fantastisk ut men den gör sitt. Ser hellre att det flyter i 60fps än i 1 fpt (frames per timme) bara för att ha en realistisk publik. Finns inget spel (kan vara något peka och klicka dock så förbehåller mig detta) som har realistisk grafik där du spelar där du inte kan urskilja på verklighet eller spel. Tror vi är väldigt långt ifrån detta med tanke på hur mycket det kostar både att utveckla och sen för enskilde konsument att köpa in en maskin som klarar av det.

  Switch borde finnas i två utförande, en för mig som bara spelar stationärt och hellre tar XboxOneX (kostar ju lika mycket) i prestanda istället för en bärbar. Då hade man kunnat uppleva alla Nintendo spel i 4K och i 60fps vilket hade varit guld då Nintendo ändå är en utvecklare som ofta gör fantastiska spel. Finns det sen spel som man måste ha skärm till så är de nog inte för mig….. bara därför kommer Metroid vara det. 🙁

  Anders: ManU måste få in en tränare av kvalitet och som spelar den fotboll de vill. Mourinho är en bra tränare som ofta får resultat men som bara kan spela destruktivt så hur kan man anställa någon som han om man vill ha en offensiv fotboll? Varför de inte betalde Tottenham den miljard för några år sedan som de ville ha för honom är en gåta. Han kan verkligen utveckla och förädla ungdomar och ManU har en bra akademi. Nä, de köper in spelare med löner som får smågodis att se billigt ut som inte passar in. De har ju ändå kraften att faktiskt värva otroligt bra spelare eftersom de är ManU och tillsammans med City har överlägset högsta lönetaket i Premier League. Med Alexi Sanchez lön hade de kunnat betala hela Liverpools front trio och ändå haft löneutrymme kvar. Skulle tro att Ole Gunnar får sparken snart och ersätts av Allegri, sen om han är rätt eller inte är en annan fråga men han har ändå tränat storstjärnor väldigt länge. Vem vill du själv ska ta över ManU?

Skriv en kommentar