Äntligen är det dags, avsnitt 300 firas med en heldagstream! Härunder kommer schemat för dagen, men läs med en nypa salt, förändringar kommer säkerligen att uppkomma.

Alla segment, förutom den Patreon-exklusiva Mario Party-delen ser ni på vår Twitch-kanal.

10:00 – 10:15 – Hej och välkomna!

Vi säger god morgon och informerar om dagen, lite som en akademisk kvart.

 

10:15 – 12:00 – Retrospel

Vi botaniserar och spelar retrospel ur katalogen hos Nintendo Online på Swirren. Twitchchatten får vara med och önska vad som ska avnjutas.

 

12:00 – 14:00 – Svamppod 300 LIVE!

Avsnitt 300 ska ÄNTLIGEN spelas in, live via twitch. Det blir ett mer eller mindre alldeles vanligt avsnitt, vi kommer säkerligen snacka lite GOTY, lite nya spel, lite gamla spel och definitivt en massa trams. Frågor från chatten uppmuntras!

 

14:00 – 15:00 – Call Of Duty: Modern Warfare

Peters nyfunna kärlek till konsol-FPS ska undersökas och synas, vem är ejenkligen rikets L33T-igaste spelare?

 

15:00 – 16:00 – Drawful

Svamprikets eminente frågeskrivare, Svampriddaren Nicklas ”pajlen” Pihlainen skriver ett unikt Drawful-spel åt oss!

 

16:00 – 18:00 – Partyspelsbonanza

Exakt vad som som ska spelas och vad som kommer hända är inte skrivet i sten, men räkna med chattinteraktivitet och dumheter!

 

18:00 – 20:00 – Patreon-exklusivt: Super Mario Party

Partyspelens tid är inte slut, i två timmar blir det exklusiv stream för våra kära Patreons, vi kommer spela Super Mario Party och förhoppningsvis inte slå varandra helt sönder och samman… Info om exakt var detta sker kommer på Discordservern och via Patreon.

 

20:00 – 22:00 – Rast och ro!

Även svampar måste vila ibland. Vi äter, laddar och återkommer någon annan gång. De flesta av svamparna tar här kväll och tackar för sig, natten väntar ju som bekant inte på någon… Men…

 

22:00 till Sent – Shadowgateskandalen 2.0

tillbaka på Twitch gör Svamprikets mest svampiga svampduo comeback med rikets odiskutabelt bästa titel genom tiderna, Shadowgateskandalen, Tommy och Ludde ska spela remaken på det klassiska spelet Shadowgate. Magi kommer flöda.