Snart är det dags för redaktionen här på Svampriket att på riktigt, tillsammans, avgöra vilka som var de bästa spelen under 2013. Vi har, som ni troligen märkt av, skjutit på vår lista detta år. Dels för att det egentligen är helt absurt att försöka bestämma vad som var bäst under ett år som fortfarande pågår, men framförallt för att få perspektiv och lite andrum mellan spelen och oss själva.

Denna lista, denna rangordning och inte minst kampen fram till listans färdigställning kommer presenteras i podcasten Svamppod Fyrkant. Om ni känner igen formatet från Giant Bombs Bomcast så är det för att det är i stort sett samma format som de använder. Finns ingen idé med att hymla eller försöka dölja detta.

Något som vi dock gärna skulle vilja få med i årssummeringen är era åsikter. Vad tyckte ni var bäst under 2013? Hur ser er topp 10, topp 5 eller topp 3 ut? Vi kommer inte ha någon gemensam röstning eller något liknande, vi är mest nyfikna på era åsikter.

Så lämna en kommentar här nedan. Den kan vara kort, lång, med beskrivning eller inte. Vi vill endast veta vilka spel ni tyckte var bäst under det gångna året. Och varför?