Kära lyssnare, communitymedlemmar, svampadel och vänner.

Vi bjuder härmed in er till en lördag full av umgänge med Svampriket genom livesändningar från Borås, där vi återigen samlas för att fira att vår podcast fyller jämnt.

500 avsnitt är lite hisnande att tänka på, hur snabbt det har gått och hur mycket som har hänt sen det första avsnittet publicerades för över 10 år sedan. Som nått slags Frankensteins monster ihopsytt av stulna, uppgrävda och framodlade förmågor ur 00-talets spelbloggosfär så stapplar vi vidare in i oändligheten och tycks aldrig få slut på dumheter att prata om. Bitar har ramlat av under årens gång, men vi liksom hugger tag i nya kroppsdelar och trycker fast på den gemensamma svampkroppen, så att vi ska kunna fortsätta stöna obegripligt om TV-spel.

Den här Frankensteinliknelsen börjar bli mer och mer komplicerad, så istället för att börja prata om högafflar och facklor tänker vi istället på hur roligt vi ska ha det när vi firar ännu ett jubileum tillsammans med er, ni som är anledningen att vi orkat hålla på så länge.

Den 6 April kommer vi att streama spel och sända vårt 500:e podcastavsnitt live på vår twitchkanal. Schemat är inte helt och hållet spikat ännu, men vi kan utlova en hel del tokigheter och skoj tillsammans med nästan hela Svampriket. Vi ser så mycket fram emot att göra ännu ett sånt här avsnitt för er med lekar, spel och prat om allt möjligt. Hoppas ni kommer dit allihopa, och några till.

Schema:

Kl 14:00 :  Inspelning av jubileumsavsnitt 500 live på twitch.

Ca kl 17:00 – ca kl 20 eller 21, kanske senare vi vet inte : Stream med diverse innehåll