Retroresan

Ett hus någonstans i Småland

Efter en vecka på sjön är Anders och Samson redo att avlämna rapport om båtspelet Cobra Triangle till NES. Vi snackar om “Giant Enemy Crabs”, taktisk livräddning och om realistisk båtfysik. Anders har också nystat vidare i Final Fantasy VII och vet nu mer om Cloud än någonsin.

Musikpaus

Retroresan: Ett hus någonstans i Småland (Cobra Triangle klart, Rocket Knight Adventures start)

Kommentarer

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Anders Brunlöf and Retroresan, Samson Wiklund. Samson Wiklund said: Ny Retroresa. Retroresan: Ett hus någonstans i Småland (Cobra Triangle klart, Rocket Knight Adventures start) http://bit.ly/8Zywjo #fb […]

 2. niddeigbg skriver:

  Självklart, Anders, har jag inte fått för mig att ni får betalt för detta och det är inte heller er som jag blir lite bitter på. Jag är inte ovan vid indie-projekt jag heller, så jag vet vad lite passion, kreativitet och jävlar-anamma kan resultera i, och det som ni resulterar i är något som jag är väldigt nöjd med och glad att jag får uppleva varje vecka.

  “Kinesen” tror jag dock är belajjal, och jag kan, om så är fallet, meddela att han är tillbaka på den vettiga sidan om Kinas brandvägg, dvs. vår, och skall infinna sig på min TV-soffa för UFC113 under lördagen.

  Hoppas att ni får det kul med Rocket Knight Adventures. Jag kan inte följa med på denna resa av den simpla anledningen att jag inte har spelet tillgängligt.

 3. Tarmstorm skriver:

  Tjena!
  Trevligt att ni gillade mitt nick. Jag kände att jag kunde ha ett roligare namn än Kalle och det stod mellan det här och Laserblåsa.
  Apropå diskussionen om vad man döper sina karaktärer till så döper jag alltid min huvudkaraktär till Potatus Grymmus.

  Keep up the good keeping of the awesome work that you keep up.

 4. Oldgast skriver:

  Det skulle vara kul att diskutera era favoritspel mer utförligt och även få med lyssnarna på dessa. Jag vet att ni har som mål att uppleva spel som ni inte är bekanta med men skulle ni inte kunna ta upp enstaka av dessa mer utförligt typ 2-4 ggr/ år eller kanske bara något när ni har kört programmet i typ ett år, två år osv. Jag vet att ni redan har kört er topplista men jag menar mer att ni skulle kunna ta upp ett åt gången på samma sätt som ni gör nu fast vid enstaka tillfällen . Jag antar att ni redan lirar dessa spel någon/några gånger per år så varför inte göra någon special vid något särskilt tillfälle. Det är säkert så att många av lyssnarna inte har spelat dessa klassiker.

  Avslutningsvis vill jag bara repetera:
  Keep the keeping up of the good work of travelling through time on an epic journey, going.

 5. Lephyrius skriver:

  Hmmm…
  FFVII:
  Snart är det dags att göra Wutai sidequesten för att när man kommer till Midgard så stängs den sidequesten. Gjorde det misstaget. För att när man kommer in på CD 3 har tåget gått.

 6. Peter skriver:

  Samson: Du nämnde en pizzeria i förra avsnittet i Göteborg.

  Vad hette Pizzerian, var låg den och var det gott där?

  Keep up the pinball and carry it to the goal.

Skriv en kommentar