Retroresan

Jag får ingen relation med ett suddegum

Denna vecka har vi begett oss till Disneys färglada värld där vi stiftat bekantskap med en bärbar Musse Pigg på jakt efter en kidnappad Mimmi. Samson snackar fysikregler och vi hittar klyschor och Dr Wily i detaljerna. I Anders sagostund har vi fått lära oss mer om Chocobofarmande och vad det kan bringa.

Musikpaus

Retroresan: Jag får ingen relation med ett suddegum (Castle of Illusion starring Mickey Mouse klart, Nintendo World Cup start)

Kommentarer

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Retroresan, Samson Wiklund. Samson Wiklund said: Ny Retroresa. Retroresan: Jag får ingen relation med ett suddegum (Castle of Illusion starring Mickey Mouse kla… http://bit.ly/c1xpn8 #fb […]

 2. Lephyrius skriver:

  Mighty Morphin Power Rangers till vilket format är det till?
  Är det fortfarande Game Gear? För att fylla kvoten rejät 😉
  Eller är det FMV spelet till Sega CD? Som verkar vara först med quicktime events 😉
  Gör jag rätt i att anta att det är SNES versionen?

  Ush! Hatar ballong hopp!

  Speltips:
  Colony Wars 1&2&3(PSX)
  Verkar vara ett intressant shooter spel.

 3. Lephyrius skriver:

  Huh!
  Inget Ancient Forest?
  Jag trodde det var den största bonusen för att få en guld/grön chocobo även fast det är Knights of the round som är det. Så tycker jag Kinghts of the round är lite overpowered det är bara på ruby och emerald weapon man kan använda dem. Resten av bossarna blir alldeles för enkla med den.
  Sedan finns det en liten sekvens om man går tillbaka till Nibelheim som kan vara kul.

 4. Lance McCloud skriver:

  Jag godtar förklaringen på Final Fatnasy namnen och får hålla med om att Hugh Jackman var riktigt bra som Wolverine, jag gillar bara inte karaktären i sej. Jag borde läsa seriernaeftersom jag gillar X-men, men det känns som en omöjlig uppgift att sätta sej in i X-men mytoset med alternativa universum och allt.

  Sen skulle jag rekommendera Deja Vu till NES. Ni har spelat på tok för många plattformsspel. Det är en kul genre, men det släpptes ju faktiskt några spel i andra genrer förr i tiden med. Och ni verkar ju gilla peka och klicka spel, så testa Deja Vu.

 5. Vargavaka skriver:

  Retroresan levererar igen, som vanligt ett starkt avsnitt.

  Jag glömde förresten att ge mina komplimanger för musikstunden förra veckan. Beck-remixen var helt lysande. Vet du/ni förresten var det går att få tag i hela EPn? På iTunes hittar jag bara en singel-variant med hälften av låtarna från EPn :S

  Good upkeeping!

Skriv en kommentar