Här på svampriket.se är vi inte så nogräknande om vad vi postar för ”nyheter”. Verkar nyheten ligga väldigt långt ifrån sanningen, så kan vi helt enkelt bestämma oss för att posta den ändå! Speciellt om ”nyheten” eller snarare ryktet är så awesome som detta:

GoldenEye Wii är på gång!

Nintendo Everything står det nämligen att läsa, att det kan vara som så, kanske. Personligen tror jag inte det, särskilt med tanke på att det sägs i texten att de skall byta ut Pierce Brosnan mot den nya Bond Daniel Craig. Helt ärligt är det väl ingen som kan tycka att Bond från GoldenEye spelet ser ut som Pierce direkt? Så varför bemöda sig? Känns som en väldigt onödig grej, det är väl inte direkt det vi vill ha? Vi skiter väl i hur Bond ser ut, vill vill ju bara kunna spela Facility-banan online mot våra vänner!

Men hur som helst, lite fräcka bilder finns såklart att beskåda också.

Sen känns väl inte den gyllene classic-kontrollen så där jätteball och trovärdig heller!

Men tänk om det skulle vara sant?