Det har kommit till Svamprikets kännedom att det faktiskt är som så, att vi är en spelblogg som det pratas om på gator och torg, eller i alla fall på ett café, någonstans i Dalarna.

Ett ögonvittne har berättat att hon hörde en grupp människor, som satt och inmundigade sitt kaffe, prata om tv-spel. Deras samtal handlade om något nytt ”skjutarspel” som tydligen vissa av människorna i gruppen fann underhållande. Namnet på spelet är oklart, men det spelades på en PS3.

Deras diskussion fortsatte och de började prata om att det inte fanns några bra sidor på internet, som behandlade tv-spel, vilket vi på Svampriket finner konstigt 😉

Men då, öppnade en av männen i gruppen munnen, (det är inte säkert, men mycket tyder på att dennna man bar en skinnväst, med den göteborgsbaserade rockgruppen Mustaschs logotyp på ryggen) som tidigare mest bara suttit tyst och nickat medhållande till allt som sagts, och utbrister: ”Men, har ni inte varit inne på Svampriket.se? Det är en jättebra, rolig och informativ spelblogg!” Eller nåt i den stilen i alla fall.

Tyvärr kunde inte ögonvittnet lyssna mer på samtalet, eftersom gruppen av män, började titta misstänksamt på henne, med tanke på att hon stått och torkat samma bord i 10 minuter.

Eftersom gruppen bestod av ett gäng mc-knuttar, ansåg ögonvittnet att det nog var bäst att avlägsna sig från platsen!

En typisk Svampriketläsare? 🙂