Övrigt

Ninjor, mopeder och en jävla massa lego

Ni minns kanske Rymdreglage och videon 8-bit trip? Om inte bör ni kolla in den först.

Men det här är minst lika imponerande. Grabbarna har nu bytt namn till “Ninja Moped” och i deras första video syns ännu ett montage i lego. Legobitarna visar denna gång gameplay från diverse klassiska spelserier. Jag ställer mig samma fråga som vid senaste videon; – Hur fan hinner de med detta?

Sjukt imponerande och väldigt coolt att se på, beskåda själva här ovan.

För mer information om bandet besöker ni ninjamoped.com.

Kommentarer

  1. Tobias Andersson skriver:

    Klarade alla utom ett spel i del 2 🙂

  2. Anton (EGV) skriver:

    Vilka killar! Wow!

  3. dakkster skriver:

    Wow! Men inte åt spelen. Det som är så extremt wow är hur ooooooooooooooooootroligt värdelös grabbarnas svengelska är. Jag får ont i öronen av att lyssna på det. Det är som om någon river naglarna mot en griffeltavla.

Skriv en kommentar