Först och främst: The Totally Rad Show handlar inte bara om spel. I varje avsnitt pratar värdarna Alex Albrecht, Jeff Cannata och Dan Trachtenberg om de filmer de sett, tv-serierna de följer, serietidningarna de läser och spelen de spelat. De är extremt kunniga och även om jag inte alltid delar deras åsikter så följer jag podcasten slaviskt.

I programmet pratar de om filmer jag inte hunnit sett ännu, spel jag inte kunnat testa, men det som är mest underhållande är att se hur kul de tre värdarna verkar ha när de gör programmet. Dynamiken mellan de tre är svår att förneka och även om de lite väl ofta avbryter och pratar i munnen på varandra så väger alla skämt och skratt upp flerfaldigt. Ett annat stort plus är att de på senaste tiden börjat inkludera egna tävlingar och lekar i programmet.

Alla avsnitt är givetvis gratis och laddas ner antingen via iTunes eller via hemsidan, där man också kan streama avsnitten. Här nedan får ni ett av få exempel som finns på Youtube.

Jag rekommenderar starkt The Totally Rad Show till alla med intresse för spel, film eller tv. Programmet gör skäl för sitt namn och är ett riktigt bra exempel på hur kvalitativt ett gratis tv-program kan vara idag.

Besök totallyradshow.com för mer information