För någon vecka sedan skrev jag ett kortare inlägg om betyg, ett inlägg som egentligen inte sa så mycket mer än vad jag tyckte om Rock Band 3. Men jag tänkte ändå att jag skulle fortsätta lite längst denna stig, för en av de roligaste och samtidigt sorgligaste sakerna med betyg, framförallt på spel, är så kallade Flamewars. Oftast startas och drivs dessa krig av pubertala ensamma individer som från sitt pojkrum kladdar ner de trådar som från början varit ämnade för diskussion. Men nog med förnedrande ord, jag är lite av en fanboy själv, men är det någon som ska dissa, så är det Adam Sessler.

Adam har varit med länge och förutom att recensera spel och agera värd i Feedback, från G4TV, så har han också sin lilla egna videopodcast, en liten ”bakom-kullisserna” serie som jag finner väldigt underhållande vid namn ”Sessler’s Soapbox”.

Och som mest underhållande blev det när G4 hade recenserat Killzone 2, gett det 5/5, varav anstormningen av fanboys, faktiskt från båda läger, blev total. Mycket humor i klippet nedan.

Besök G4TV för mer med Adam Sessler