Alla snackar idag om Nintendo och den konferens som de höll under dagen. Och det är kul att beskåda hur fort vinden ändå vänder. Under E3 förra året gick Nintendo från klåpare till hardcore-spelarnas hjältar, under ett fåtal timmar. Men nu verkar de flesta missnöjda igen. Jag själv såg inget från konferensen, dels för att jag var upptagen men framförallt för att jag inte trodde att något intressant skulle hända eller utannonseras. Jag har ju redan bestämd mig för att hoppa över 3DS.

Tyvärr så dök det ju upp i flödets bakvatten att det visats upp mer från det kommande Paper Mario-spelet som utannonserades under fjolåret. Och det är ju istället här jag blir sur. Super Paper Mario var nämligen bland de första spelen jag spelade till mitt Wii. Jag gillade det skarpt, så pass mycket att jag såg till att lägga de tidigare delarna under mitt bälte också, i väntan på en fortsättning. Men en sådan har inte kommit. Istället lägger man nu ut serien på bärbart format. Inte min kopp av te.

Jag gillar inte att spela bärbart. Eller i alla fall hemskt sällan. Så snälla Nintendo, kan inte vi som jobbar på rövavtrycket i soffan också få en fortsättning på Paper Mario-sagan? Jag har väntat så länge..