Som många av er vet så har jag aldrig spelat Mass Effect 2, det spel som väldigt många anser vara 2010 års bästa spel. Men det ska bli ändring på det. Min gode vän Samson skickade ett ex till mig under förra veckan och när jag nu blir gräsänkling under två veckor, då Emelie åker på semester hos en gammal vän, tänkte jag låta mig själv drunkna i denna sci-fi saga.

Det ni kommer få läsa i denna relativt korta bloggserie är således mina framsteg och mina intryck från spelet i fråga. Det kommer inte bli några längre inlägg, inte heller några djupare analyser – det som kommer synas här är det som ploppar upp i mitt huvud medan jag spelar. Har mina tankar om att kunna gå djupare också, men dessa är så pass ofärdiga att jag inte vågar utannonsera något ännu.

Istället tror jag det är bäst att jag sätter igång med själva spelandet. Över och ut.