Information

Svampriket nomineras till Bästa spelblogg 2010!

Tycker du Svampriket är Sveriges bästa spelblogg? Tycker du Ludde Lundblads nakna toalettvideobloggar borde vinna pris? Får Tommy Håkanssons bittra gnäll och kritik mot allt spelrelaterat dig att känna dig som en bättre människa? I så fall kan du ju rösta på oss!

Level7.nu har publicerat nomineringarna för Årets spelblogg 2010. Där finns självklart Svampriket med. Det var lite av ett mål när vi startade bloggen, så vi är nöjda och glada men inte så överraskade.

Däremot förstår vi verkligen inte vad vi gör bland nomineringarna för Årets spelskribent 2010, men där får ni ju också rösta om ni vill. Även om vi nästan känner för att avråda er från att göra det. Men bara nästan.

Och om du röstar kan du faktiskt vinna finfina priser i form av spelprylar för upp emot 10 000kr. Bara det är ju anledning nog för att spendera en minut åt processen.

HÄR KAN DU RÖSTA!
Och rösta kan du göra fram tills 9:e mars.
Och tycker du inte vi förtjänar din röst får du väl rösta på någon annan. Svikare.

Inga kommentarer

 1. Tommy Håkansson skriver:

  Och sen tänker vi inte tjata mer på er. 🙂
  Egentligen uppmuntrar vi alla att kika på de nominerade, och helt enkelt rösta på den man tycker är bäst. Och inte bara rösta på den som driver bäst kampanj. Gå in, se er omkring, fatta beslut!

 2. NiKKe skriver:

  Skummade igenom nomineringarna. Mitt enda frågetecken är “var är Elin”?

 3. NuYu skriver:

  Självskryt för vinsten! Välförtjänt!

 4. Tommy Håkansson skriver:

  Nikke:
  Det undrar vi också! Hade ju suttit otroligt fint med en trippel. Jag tror helt enkelt halva juryn fick hjärnsläpp, och glömde personen som skrivit några av årets allra bästa recensioner.

  NuYu:
  Självskryt när det kommer till bloggen!
  Ödmjuk förvirring när det kommer till skribenter.

 5. Sergio skriver:

  Hur hänger detta ihop?
  Ni säger att det närmast självklart att bloggen ska nomineras, men förvirrade över att skribenterna blir nominerade?
  …. Vem är det som skriver bloggen, undrar jag?
  Bloggen är nog inte nominerad för de i mång fall märkliga och roliga kommentarsinläggen, inte heller för den banbrytande designen(Ironi).

 6. Tommy Håkansson skriver:

  Sergio:
  För det finns massvis av otroligt bra spelskribenter som i första hand inte är bloggare. Thomas Wiborgh är till exempel knappast nominerad för sin Loading-blogg, utan för sitt arbete i LEVEL. Detsamma gäller Tove Bengtsson, som är nominerad för sitt arbete i DN. Konkurrensen är mycket bredare och hårdare (that’s what she said) bland spelskribenter än den är bland bloggar, och därför blev vi förvånade.

 7. Sergio skriver:

  Jaha, ja just det. Då förstår de extrakromosomer jag har vad ni menar.

Skriv en kommentar