Några av er vet redan vad Nördskolan är. Ni kan skippa detta stycke. Till er andra kan jag kortfattat förklara att det är ett projekt som inleddes av mig under våren 2010 som går ut på att succesivt konvertera min sambo Emelie till en fullblodig gamer. Emelie lovar att testa varje spel jag matar henne med i minst två timmar, för att sedan berätta vad hon tycker i videobloggsformat.

(Läs mer om projektet via länkarna i slutet av inlägget)

Projektet har som många av er vet legat på is i mer än ett år nu. Detta innebär inte att Emelie tröttnat eller helt slutat spela spel. Tvärtom har hon aldrig spelat så mycket som hon gör just nu, vilket någonstans får agera som kvitto för att projektet är ett lyckat sådant. Det är snarare i min ände som allt fallerat. I samband med lanseringen av ”nya Svampriket” var tiden knapp och ambitionerna sköts åt sidan, för att sedan förbli på is.

Men som rubriken redan har antytt så ska det bli ändring på detta. Ni som lyssnar på P3 Spel hörde kanske att både jag och Emelie blev intervjuade i senaste programmet och detta har sporrat oss till att fortsätta igen. Under nästa vecka planneras den första videobloggen, varpå ni också ska få en summering kort därefter. Projektet kommer ha samma grundpelare, men se ut något annorlunda ut produktionsmässigt. Hur märker ni när nästa del väl släpps.

Så återigen, har ni några tips på vad som kan fungera för Emelie så det givetvis uppskattat. Följ länkarna här nedan om du vill läsa/se mer från projektet.

Tidigare inlägg
(Många av inläggen lider av bristande produktionsvärde och dökött. De nya kommer bli bättre, hoppas jag.)