Skitsnack

Skitsnack april 2011

Äntligen! Några veckor sent kommer äntligen vårt Skitsnack för april månad. Vi utgår precis som senast utifrån era kommentarer men svävar enligt tradition ut en hel del, till något som tillslut landar i en korsförhörs-liknande situation.

Till nästa Skitsnack, som nu kommer rätt snart, har vi en ny idé som ska testa knutet till vårt ständiga tjat om film, men sluta för den delen inte att kommentera och tipsa om vad vi ska prata om i framtiden, det är alltid lika välkommet!

Länkar

Skitsnack April 2011

Kommentarer

 1. mh76 skriver:

  Så som jag saknat Skitsnack. Ni är helt klart Sveriges mysigaste radarpar.

  Att höra en norrlänning och skåning fungera så bra ihop är riktigt rörande. Det är som att en katt och råtta blir nära vänner. Jag vet att ni flyttat så, men ränderna går aldrig ur en Zebra :).

  Synd att det låter som att Samson bor i en bunker. Fast det kanske han gör? Sägs vara låg hyra i bunkrar hehe :).

  Hoppas ni snart kan hälsa på varandra. Det var ett av ert mysigaste avsnitt när Samson hälsade på Anders (eller var det vice versa?).

  —–

  Radio Speltorsk har det inte så lätt nu. Klart de är avis på er :). Kan inte vara kul spela in en podcast med bara tre lyssnare(jag(räknas som två) och Samson) hehe :).

 2. goteki skriver:

  Min favorit färg på vingummi är svart och vit. Tycker de är godast.

  Men jag väljer nog chips på den där listan om jag måste välja en. Därför att det kan man äta hur mycket som helst. Choklad och vingummi kan man bara äta lite grann, sen kan man inte äta mer.

 3. Samson Wiklund skriver:

  @goteki: Då har du inte ätit en hel påse chips själv… jag mår iaf illa av det.

Skriv en kommentar