Fredagslistan

Söndagslistan: Ligga?

Det är sent, men det är fortfarande söndag och därmed också dags för en ny lista.

Boum-chicki-boboum

Alla har vi väl någon gång fantiserat om hur det skulle vara att få mysa och vara intima med en TV-spelkaraktär? Eller är det bara jag som är så konstig? Jag minns iallafall min allra första digitala kärlek, och det var ingen mindre än Elvira – Mistress Of The Dark. Visst, hon var en karaktär som även fanns på “riktigt”, men det hade jag ingen aning om som 13-åring. Men med tiden har jag vuxit ifrån henne och jag har med åren lärt mig att en djup urringning är inte allt, således finns hon inte med på min:

Topp 5:  Tv-spelskaraktärer jag vill ligga med

5. Luigi
Jag tycker att Marios bror får alldeles för lite uppmärksamhet. I mina ögon är han den snyggaste av det två. Känns på något sätt mer atletisk och spänstig. Jag tror helt enkelt att jag skulle få det roligare i sänghalmen med Luigi, än vad det skulle vara med Mario. Tror att Mario är en alldeles för självsäker älskare, som tänker alldeles för mycket på sig själv. Jag menar, han har varit en superstar i typ 25 år, medan Luigi den mesta tiden fått stå i hans skugga utan att klaga. Han har alltid funnits där för sin bror. Det tycker jag visar på engagemang och en himla massa omtanke. Precis vad jag önskar mig under täcket.

4. Samus Aran
Ni vet vad man brukar säga, “The only thing bigger than Samus’ guns are her bazookas”, men som jag gjorde klart i min inledning så räcker det inte bara med ett par stora bröst för att få mig i säng. Samus är mer än så. Hon kan för guds skull förvandla sig till en boll! Fattar ni vad praktiskt? Efter att jag och hon är färdiga med själva sex-akten, ber jag henne förvandla sig till en boll, sedan ringer jag över mina polare för att köra lite ölfotboll. Skitsmart!

3. Claire Redfield
Jag ska vara helt ärlig. Egentligen är jag inte särskilt intresserad utav Claire. Att hamna i samma säng som henne är något jag vill, enbart för att jag dagen efter hoppas på att få äta frukost tillsammans med hennes bror Chris (ja, jag tror att de fortfarande bor hemma hos sina föräldrar och äter frukost ihop) för jag har haft en lite crush på honom ganska länge som kulminerade med Resident Evil 5, där hans överarmar är lika stora som mina lår! Där kan vi snacka om en man som kan leverera kramar som gör dig varm!

2. Lara Croft
Nej! Det har inget med hennes tuttar att göra. Att Lara hamnar på plats nr. 2 på denna lista beror på vad hon sysslar med. I mina ögon är hon TV-spelsvärldens svar på Indiana Jones och det får mig att gå igång på alla cylindrar. Nu kanske några av er säger, “ja, men då kan du väl lika gärna ligga med Nathan Drake?” Nej, det kan jag inte. Jag tycker att Nathan är lika upphetsande som en påse skridskor i jämförelse med Lara. Fröken Croft has much bigger balls, om du frågar mig! Fast det skulle förmodligen bli lite pinsamt om jag skulle lyckas ragga upp henne, eftersom jag då skulle be henne att sätta på sig en hatt och piska mig.

1. Birdo
Birdo är en väldigt spännande karaktär, lite av en enigma. Att det råder olika uppfattning om vad Birdo har för kön gör han eller hon extra spännande. Hamnar jag hemma hos Birdo en sen fredagskväll kan jag inte vara helt säker på vad jag kommer få, vilket känns extra kittlande. Eller en sak vet jag nog att jag kommer få. Ni har väl koll på att Birdo har en mun som ser ut att kunna göra mer än att bara spotta ut ägg?

Vem skulle du vilja dela en stund i sänghalmen med? Eller är vi bara ett gäng pubertala fjantar som skriver sånt här? Skriv vad ni tycker i kommentarerna.

Kommentarer

 1. Henrik Blomgren skriver:

  Oj oj oj. Vem jag skulle vilja mysa med i sänghalmen? Vart ska jag börja liksom :p

  Jag får leta fram mitt gamla inlägg om saken och se om någonting har ändrat sig och hänvisa dit senare eller skriva ett nytt och hänvisa hit.

  Ska fundera och leta. Därefter så får vi se vad det blir.

 2. Niklas Sintorn skriver:

  Bara tänk hur vig och vältränad Samus måste vara för att kunna förvandla sig till boll och göra alla de där volterna!

  Birdo är ju också en klassiker. Innan jag visste vad hen hette sa jag helt enkelt bara “Kuksugardraken”.

 3. Ina skriver:

  Jag är inte ett dugg förvånad över att vi inte har nån endaste karaktär gemensamt på den här listan Ludde ;D

  Jag “orkar” inte ritkigt fundera ut en hel topplista, men kan ju nämna nummer ett iaf 😀
  Geralt från The Witcher! Han kan inte få barn och inte sprida sjukdomar, och bara det gör det hela SÅ värt ;D Han är dessutom riktigt bra i sängen om man får tro alla han legat med 😀

 4. Ludde Lundblad skriver:

  @Ina – Haha, nä inte så förvånande 😉
  Den där Geralt låter verkligen som den ultimata älskaren!

 5. SpeLinnea skriver:

  Kirby är bäst på allt. Kan förvandla sig till allt. Har sug-power. Vad mer behövs?

 6. Ludde Lundblad skriver:

  @Linnea – Good one!

 7. Louise skriver:

  Hmmm…
  Alltid haft en crush på Solaufein i Baldur’s Gate II.
  Sen kan jag tänka mig Ezio Auditore såklart. Eller min gamla ungdomsförälskelse Manuel Calavera.
  Nu när jag tänker efter finns det många jag vill ligga med. Slampig jag känner mig. =D

 8. Tommy Håkansson skriver:

  Jag tar Birdo.
  Flickvännen får Yoshi.
  Oral sex heaven.

  Relaterade listor, förresten:
  De tio manligaste spelkaraktärerna – https://www.svampriket.se/2010/10/de-10-hetaste-manliga-spelkaraktarerna-10-6/

  Tio spelkvinnor jag är kär i – https://www.svampriket.se/2010/06/spelkvinnor-jag-ar-kar-i-plats-10-till-6/ (del 1) https://www.svampriket.se/2010/06/spelkvinnor-jag-ar-kar-i-plats-5-1/ (del 2)

 9. Sindawilya skriver:

  Tja… han börjar på A och slutar på listair… 😉

 10. Sindawilya skriver:

  Och äldre Ezio från AssCreed 3-trailern!

 11. Anders Brunlöf skriver:

  Min egen topp 5:

  5. Nina (Tekken# – gammal som graven men het ändå)
  4. Mona Sax (Max Payne 2 – läderbyxor)
  3. Faris (FFV – pirater är heta)
  2. Samus (Pre-Other M – för att det är Samus, såklart)
  1. The Boss (MGS3 – Dominatrix?)

 12. Jag har bara en på min lista och det är Chris Redfield. Jisses den mannen kan få mig vilken dag som helst! Dock verkar han lite väl macho men bara för att ligga så tror jag vi hade funkat ändå. 😛

  Så vi kanske ses alla fyra vid frukostbordet Ludde. 😉

 13. Ludde Lundblad skriver:

  @Marcus – Haha! Jag ligger med Claire för att få en chans på Chris och du ligger med Chris, för att få en chans på mig! Vilket drama :O

 14. @Ludde – Njae jag ligger nog inte med Chris för att komma åt dig utan du blir en såndär bonus. Lite som grädden på moset. 😉

 15. ssw53 skriver:

  Jag måste vara så tråkig att jag säger Miranda Lawson. Annars hade ju inte Alice, Alan Wakes fru, varit fel. När det handlar om att ligga specifikt, men gäller det att ha ett seriöst om meningsfullt förhållande hade jag nog valt Nicole från Dead Space 2, hon verkar så kär i Isaac, och är nog innerst inne en riktig helylle tjej, som bakar goda bullar.

 16. Tobias skriver:

  Faith från Mirrors Edge <3

 17. […] Lundblad på Svampriket skrev en annorlunda söndagslista för ett par veckor sedan. I denna lista listar han de 5 i topp spelkaraktärer som han väldigt […]

 18. […] Lundblad på Svampriket skrev en annorlunda söndagslista för ett par veckor sedan. I denna lista listar han de 5 i topp spelkaraktärer som han väldigt […]

Skriv en kommentar