Det är sent, men det är fortfarande söndag och därmed också dags för en ny lista.

Boum-chicki-boboum

Alla har vi väl någon gång fantiserat om hur det skulle vara att få mysa och vara intima med en TV-spelkaraktär? Eller är det bara jag som är så konstig? Jag minns iallafall min allra första digitala kärlek, och det var ingen mindre än Elvira – Mistress Of The Dark. Visst, hon var en karaktär som även fanns på ”riktigt”, men det hade jag ingen aning om som 13-åring. Men med tiden har jag vuxit ifrån henne och jag har med åren lärt mig att en djup urringning är inte allt, således finns hon inte med på min:

Topp 5:  Tv-spelskaraktärer jag vill ligga med

5. Luigi
Jag tycker att Marios bror får alldeles för lite uppmärksamhet. I mina ögon är han den snyggaste av det två. Känns på något sätt mer atletisk och spänstig. Jag tror helt enkelt att jag skulle få det roligare i sänghalmen med Luigi, än vad det skulle vara med Mario. Tror att Mario är en alldeles för självsäker älskare, som tänker alldeles för mycket på sig själv. Jag menar, han har varit en superstar i typ 25 år, medan Luigi den mesta tiden fått stå i hans skugga utan att klaga. Han har alltid funnits där för sin bror. Det tycker jag visar på engagemang och en himla massa omtanke. Precis vad jag önskar mig under täcket.

4. Samus Aran
Ni vet vad man brukar säga, ”The only thing bigger than Samus’ guns are her bazookas”, men som jag gjorde klart i min inledning så räcker det inte bara med ett par stora bröst för att få mig i säng. Samus är mer än så. Hon kan för guds skull förvandla sig till en boll! Fattar ni vad praktiskt? Efter att jag och hon är färdiga med själva sex-akten, ber jag henne förvandla sig till en boll, sedan ringer jag över mina polare för att köra lite ölfotboll. Skitsmart!

3. Claire Redfield
Jag ska vara helt ärlig. Egentligen är jag inte särskilt intresserad utav Claire. Att hamna i samma säng som henne är något jag vill, enbart för att jag dagen efter hoppas på att få äta frukost tillsammans med hennes bror Chris (ja, jag tror att de fortfarande bor hemma hos sina föräldrar och äter frukost ihop) för jag har haft en lite crush på honom ganska länge som kulminerade med Resident Evil 5, där hans överarmar är lika stora som mina lår! Där kan vi snacka om en man som kan leverera kramar som gör dig varm!

2. Lara Croft
Nej! Det har inget med hennes tuttar att göra. Att Lara hamnar på plats nr. 2 på denna lista beror på vad hon sysslar med. I mina ögon är hon TV-spelsvärldens svar på Indiana Jones och det får mig att gå igång på alla cylindrar. Nu kanske några av er säger, ”ja, men då kan du väl lika gärna ligga med Nathan Drake?” Nej, det kan jag inte. Jag tycker att Nathan är lika upphetsande som en påse skridskor i jämförelse med Lara. Fröken Croft has much bigger balls, om du frågar mig! Fast det skulle förmodligen bli lite pinsamt om jag skulle lyckas ragga upp henne, eftersom jag då skulle be henne att sätta på sig en hatt och piska mig.

1. Birdo
Birdo är en väldigt spännande karaktär, lite av en enigma. Att det råder olika uppfattning om vad Birdo har för kön gör han eller hon extra spännande. Hamnar jag hemma hos Birdo en sen fredagskväll kan jag inte vara helt säker på vad jag kommer få, vilket känns extra kittlande. Eller en sak vet jag nog att jag kommer få. Ni har väl koll på att Birdo har en mun som ser ut att kunna göra mer än att bara spotta ut ägg?

Vem skulle du vilja dela en stund i sänghalmen med? Eller är vi bara ett gäng pubertala fjantar som skriver sånt här? Skriv vad ni tycker i kommentarerna.