Ingen har väl undgått att jag anser att Guitar Heroes comeback är riktigt, riktigt bra. Det bästa med det spelet är Guitar Hero TV. Det spelmoment som går ut på att du i realtid ser på streamade musikvideos samtidigt som du kan plocka upp din plastgitarr och rocka med till. Det är även här som de riktigt bra låtarna finns.

Men det är något som saknas. Det är alldeles för lite svensk musik med. In Flames finns där, men det är inte tillräckligt för att jag ska känna mig nöjd. För att jag skall känna mig nöjd behöver jag svensk musik som berör mig. Musik jag älskar av hela mitt hjärta.

Således tänker nu helt ogenerat lista fem svenska låtar som skulle göra så att Guitar Hero Live går från ett skitbra rockspel till det bästa rockspelet EVER!!!

Dundertåget – Ifrån Mig Själv

Hoola Bandoola Band – Vem Kan Man Lita På

Stilett – Spliff & Red Stripe

Pugh Rogefeldt – Hog Farm

Lastkaj 14 – Se På Oss Nu

Där har ni fem svenska låtar som inte bara är skitbra utan även har riff som skulle vara smått amazing att få lira på sin plastgitarr! Plus att jag än en gång fick chans att visa vilken otroligt bra musiksmak jag har.