Vi har retats och lurats länge nog nu. Idag slutar vi med det. Idag kan vi på Svampriket med stolthet pressentera vårt senaste tillskott. Konfettiregn och champagne-korkar! Ni fattar grejen.

Och som många av er har gissat så är det Linus Svensson det handlar om. Linus har gjort sig ett namn genom att vara den lille lustige skåningen med hatten. Eller som personen som försökte hata Aldo Sartori. Eller genom hans blogg; Joe Marmalade. Eller genom twittrande Linus2punkt0. Fint barn har många namn. Mobbat barn har fler.

Vi övriga är givetvis mäkta stolta att Linus vill jobba med oss och fullkomligt övertygade om att han kommmer passa in perfekt. Så länge han gör som vi säger, givetvis. Vi har därför bestämt att denna dag helt tillägnas vårt nyaste tillskott och senare idag kommer ni kunna se lite av den resa han fått gå igenom för att bli en fullfjädrad medlem av Svampriket. Vi passar också på att räcka honom recensionspennan för hans första ordentliga recension som också den kommer senare idag.

Vi hoppas givetvis att ni är lika taggade som vi och att ni välkomnar och omfamnar den lille skåningen på bästa möjliga vis.